Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Дресојте се моментално најмслиот проблем на Пелистер. Има еден мал милион на проблеми шо го тиштат клубот веќе 20 год и никако да се најди решение.
Дајбоже да дојдиме до то ниво како во ракометот, па да остани уште бојата на дресот да јс дискутираме...

Ххахахха абе мислев во Рк Пелистер пишам хахаххахах за ракометот беше коментарот :pos::pos:

Nekoj da pusti slika do kaj se stignati so stolconjata ?
Do kaj so bea se mestat, treba da stignat drugite, denes rezervite igraa so Novaci prijatelska vodevme 2-0 za zal nikoj ne pokazva potencijal nesto da deli od drugite site se tuka nekade no nema krv inaet srce da ne recam deka se od mocka praeni a novaci slabi i na kraj ne mozea da odat

e67b240629fb4ddf1395b2e24b1b2938.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

So se desava so Momirovski deteto ,odamna go nemqm videno vo sostav ??
Trenira so prv tim ednas dobi sansa i slabo se pokaza ne e samo toj tuku site deca ovie malite se kako id mocka praeni i umot mu vo kafeto na korzo i sliki na fb i instagram a ne da treniraat fudbal eden nema so ostanva pisle trening site gledaat da izbegaat so pobrzo

Denes lesna pobeda posle golot na Buki no pak ne e merilo so Borec ubedlivo najslabi do sega slednoto kolo Sabota doma protiv Belasica ke bidi pointeresno
Mu se zabelezva na Mane so igra defanzivno i ne mu dava i probva poveke decata
Gostovanjeto super cesit so soferot i avtobusot sega site spremajte se za Vtornik na rakomet
Ubo so dadoja gol 4ca fudbaleri za site da dobijat na samodoverba trebase barem uste eden dva da mu dajme no so e tuka e sega Belasica neka ja rasturat vreme e edna da izigraat kako so treba za da se plasat protivnicite!

За џабе стравувавме од Беласица имале искусни и добри млади деца ништо не покажаа убо беа прочитани и затворени во прво полувреме мислам дека и нашата половина не ја поминаа и дадовме гол за пак да се вратиме на стара приказна да играме само не резултат наместо да ги изгазиме гледавме побрзо да заврши и да свири крај не знам дали е до играчите или до тренерот ама не заслужваме онаква игра барем ние навивачите шо одиме по сите села да ги бодриме а таму на трибина ниво поголемо од фудбалот шо го гледаме aрно Никучот ја закова со гла и дадовме гол на толку нафрлени топки многу ни фали шпиц и уште два, три играчи за резерви а таму не знам оти Мане не ги игра другите само со истиот состав и најдобрите на секоја утакмица каде се гледа дека некој се уморни да не речам не спремни

Убо ќе дојди Мацата да го земиме и уште овај пат ако не предај нека се сели од градот баш ќе се погоди во овај тим и таков гол играч ни фали оти Дуков се гледа дека паѓа порано од очекуваното

За стадионот можи ќе стигнат до 3ти Декември за со вардар за столчињата ама за рефлекторите скоро нема шанси но и да ги наместат столчињата не верувам дека ќе има технички прием и ја отворат трибината но дај боже се да средат и конечно да гледаме дерби како шо треба без разлика шо е 2 лига каде еден ќе мора да извиси од 4та гостивар, воска, вардар и Пелистер
851c90488ae6430b63dbfe27062475fb.jpg

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Abe aj ke se namestat stolcinjata tuku dolu patekata kopano kopano,mozat barem malce od komunalec da podsredat da izramnat da zalici... a za reflektorite koj cekal docekal mozi ke gi klat nekogas

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom