Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Незнам за Австралија и Белгија ама кај нас веќе се осеќа немањево гас. Еве јас настинав од парново што топли 2 саати денот со 10 степени на водата - катастрофа.

Незнам за Австралија и Белгија ама кај нас веќе се осеќа немањево гас. Еве јас настинав од парново што топли 2 саати денот со 10 степени на водата - катастрофа.
Идеални за зимава се дрвата или клими инвертерите.
Јебига Слава Украини мора.

Идеални за зимава се дрвата или клими инвертерите.
Јебига Слава Украини мора.
Мора како сојузници и ние да мрзнеме, зимата уште не е почната.

набави си дури има време
1666106768320.png

Ќе да сум бил во право со ракетиве, пардон америве биле во право, Русија бара ракети од секаков тип што може да се купи од Иран.
:D

Шо вика Донбас Девушка, супер е? А?

Ќе да сум бил во право со ракетиве, пардон америве биле во право, Русија бара ракети од секаков тип што може да се купи од Иран.

Што има лошо во тоа што си купува од сојузниците? Сите овие дронови и ракети ги финансира ЕУ.

Многу лесно ја исклучуваш можноста дека се подготвуваат за многу поголема и поопасна војна од оваа.
Работата смрди дека ќе настане поголем конфликт, инфлацијата фура како торнадо, недоволно енергенси, народ губи работа а е веќе презадолжен. Мирољубивите протести може многу лесно да станат хаос.

Ме замисли типкава дали има вистина тука, се сеќавам на атентатот но не се замарав воопшто со кој, зошто, како па мислењето ми е дека го убија поради расчистување со мафијата али како што кажав никогаш не ме интересирало до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom