Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Се што ќе треба ќе правам, што се мора лесно е.

Иначе ако беше уште Груевски на власт, така хардкор бранител на државата, тогаш ќе дадеше влакно ?
Ne si me sfatil ocigledno, no od druga strana neznam ni sto mi e cudno.
Ajde vaka za poednostavno. Severdjanija ne ja custvuvam za svoja i ne gledam pricina da se zamaram za nejzin opstanok, naprotiv.
Na pametnite i ova mu e dovolno.

Ти се чудам како оваа реченица не ти прави краток спој во главата.

Сега како е правилно за нас, да имаме некој како Зеленски или како Заев?
Сакаш ти како Зеленски? Па Русија да те прати у рат со САД и да се надеваш дека ќе ги поразиш САД?

Ne si me sfatil ocigledno, no od druga strana neznam ni sto mi e cudno.
Ajde vaka za poednostavno. Severdjanija ne ja custvuvam za svoja i ne gledam pricina da se zamaram za nejzin opstanok, naprotiv.
Na pametnite i ova mu e dovolno.

Те знам бе пиле, знам што мислиш ...

Ви створив мала шизофренија во главата нели :pos:

Еве ги сега со контра парашања оти не знаат што да ми одговорат.

Ти не знаеш што да прашаш, збунет си.

Маме еба, шта да ти причам.

А ако Бугарија не нападни, ние треба да се бориме или исто ко Украинците треба да си седиме мадру за помалце да ни влези?

Како и за се друго, така и за ова, ќе чекаме напатствие од тие што им кажаа на украонците да се борат.
По нивни инструкции седевме мадро за се до сега, не гледам зошто би не терале да ја кршиме таа традиција во ова замислено сценарио.

Aman be.
E aj kazi mi sto mislam :cautious:

Бате ти си некоја форма на нихилист, така да те боли тебе пенис за се.

Се друго со што се убедуваш себе си, се само оправдувања со кои пробуваш да си го разубавиш животот.

Или барем овај виртуелен лик ти е таков, некој луѓе се поинакви или се прават поинакви во правиот живот.

Дури и со лесно оружје да пукаат по дрновиве, пак повеќе пари трошат во обидите да ги бутнат дроновиве, одколку што коштаат самите дронови. Каков шах-мат се доритосиве, просто човек да се чуди.

Тука имаат десетици доритоси потрошено во муниција. Еден куршум минимум еден долар. Еден доритос 800$

Ги хефтаат јако денеска. После утрово сеа експлозии во Днипро, Лвов, Ривне, Виница (украинската) и Тернопил.

Значи треба да му дадеме на Бугарите се што сакаат, како што се бараше од Зеленски.

Oh Wait
Бугарија не е светска нуклеарна велесила а САД не се обидува да ги уништи преку нас... Не туку заменувај тези, билмез еден. :)

Бате ти си некоја форма на нихилист, така да те боли тебе пенис за се.

Се друго со што се убедуваш себе си, се само оправдувања со кои пробуваш да си го разубавиш животот.

Или барем овај виртуелен лик ти е таков, некој луѓе се поинакви или се прават поинакви во правиот живот.
:facepalm:

Бугарија не е светска нуклеарна велесила а САД не се обидува да ги уништи преку нас... Не туку заменувај тези, билмез еден. :)

Не очекував ништо помалце од најголемиот релативизатор на темава. :)

Не ни очекував одговор од некој, кој што е во толку јака когнитивна дисонанца.

Ти се чудам како оваа реченица не ти прави краток спој во главата.

Сега како е правилно за нас, да имаме некој како Зеленски или како Заев?

1666009816209.png
Автоматски споено мислење:

Тенеќе сака на финта да ве фати...

1666009934947.png

Attachments

• 1666009936338.png
    1666009936338.png
    411,2 KB · Прегледи: 5

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom