Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
abe ajde i vie ste mnogu taka e toa mestenjeto
inter bea totalno nadigrani od milan i nema sto da se zboruva poveke i ako si gi napises na hartija site igraci na dvata tima i da gi sporeduvas ke vidis deka milan ima mnogu pojak tim od inter ali ne mu ode pa posle 2 godini ve tepavme i sea ke jadete kubeti
i daj veke prestanete prvo vikavte na temata milan-inter ke ve tepame ova ona pa od koga zagubivte vikavte vi ja pustivme a sto ke bide i drugata sezona ako ve tepame?
togas ke recete platena bese taka li?

milan%20inter%2014.JPG

Декор пред почетокот на дербито Милан-Интер....
им ја честитаат годишнината sd

abe ajde i vie ste mnogu taka e toa mestenjeto
inter bea totalno nadigrani od milan i nema sto da se zboruva poveke i ako si gi napises na hartija site igraci na dvata tima i da gi sporeduvas ke vidis deka milan ima mnogu pojak tim od inter ali ne mu ode pa posle 2 godini ve tepavme i sea ke jadete kubeti
i daj veke prestanete prvo vikavte na temata milan-inter ke ve tepame ova ona pa od koga zagubivte vikavte vi ja pustivme a sto ke bide i drugata sezona ako ve tepame?
togas ke recete platena bese taka li?

на хартија рече така!
Повели!
Хулио цезар(прв голман на Бразил)--Жељко Калач
Мајкон(прв десен бек на бразил чудовиште кое го бркаат челзи и реал а манчестер сака трампа со евра)-Фавали-неам коментар за изгубениот случај
Марко Матераци(столбот на Италијанската одбрана и убиецот кој е носител на 3 скудета и светски куп воедно и еден од најдобрите стрелци од одбраната со 10 постигнати голови минатата сезона)-Каладѕе-самата помисла дека игра за грузија што е 20 места подоле од македонија кажува СЕ!
Ривас-Неста(респект за човекот тука дефинитивно сте појаки!
Бонера-Италијанец што нема заиграно за италија и до пред 1 година член на Парма против играчот за кој цело лето сите клубови се искршија да го земат па на крај испадна цена од 18 милиони евра(Киву)!
Орелот Амброзини:pos2: и Естебан Матијас Камбиасо човекот кој е столб во средниот ред на Интер и Аргентина!Сети се само на голот од светското против србија каков гол даде и се ке ти биде јасно!
Пирло и Занети-Мислам дека се јадат со занети што ја има предноста што е капитен на 2 места и аргентина и Интер!
Гатузо-виеира мала разлика што Гатузо игра со срце а виеира со нозе и 1000 пати поголема жртвуваност!
Кака-Маниче-неам коментар!и будала може да оцени!
Сидорф и Креспо-Сидорф е бољи поради 4те ЛШ!
Инзаги-Круз-овоа ти е неконстантен со константен Инзаги сега дава голови после 6 месеца никаде го нема круз секое коло си збрцува по 1 голче 2.
Здравје на некоа собиранка ке се собереме ке напраиме муабет со едно пивце:cug:

Хаха што се пикаш кога незнаеш бе :D

Од кога се споредува десен со лев бек Маикон-Фавали / Бонера-Киву
добро што не ги спореди Пипо со Цезар haha

Како и да ги споредиш Мајкон и Киву ке бидат 10 пати подобри!
Ако сакаш да знаеш Киву игра на неприродна позиција за него он игра халф ама тоа е кога не се разбираш кој ти е крив!:drk:

Да да ... и ја не сум крив што не знаеш на која позиција игра Фавали па го споредуваш со Мајкон.

И споредбеве ти се ....
Како што си ги споредувал Круз си го направил подобар од Пипо (а кој има повеќе голови дадено не се рачуна)

бтв... Ако Интер е појак вака во составот што не го победи Милан ?
... ах да му пушти забраев ;)

Да да ... и ја не сум крив што не знаеш на која позиција игра Фавали па го споредуваш со Мајкон.

И споредбеве ти се ....
Како што си ги споредувал Круз си го направил подобар од Пипо (а кој има повеќе голови дадено не се рачуна)

бтв... Ако Интер е појак вака во составот што не го победи Милан ?
... ах да му пушти забраев ;)

ако милан е појак од интер зашто не е прв на табела ?

споредбиве ви е тиња и Миланез и Чекич..
Ако Милан е појак од Интер ке биде пред него на табела,ако Интер е појак од Милан ке го победеш и тоа е тоа....кога се израмнети меѓусебните дуели табелата јасно си кажува
а Интер е прв на табела најверојатно шампион,Милан во прав момент му ја покажа правата негова сила на Интер не дозволи 2 годишните добри резултати на Интер да преминат во понижувачка серија од срамни резултати како од почеток на веков до пред 2 години и тоа е тоа..
На едните честито титула на другите место каде што припаѓаат највеќе од сите и со здравје

Скоро цела сезона повредени играчи ...

Дида - прв голман го нема цела сезона
(Цезар цела сезона да ви биде повреден ?)

Јанкуловски - повреден од почеток на сезона, неговата замена Сержињо и тој повреден игравме со Малдини лев бек и тој се повреди и со 4тиот Фавали
(Киву и Максвел да ги нема скоро цела сезона ?)

има и мн. други што недостасуваа во тек на сезоната, само сакам да кажем дека повредите си го направија своето, а и силното темпо на натпревари (неможат да издржат сите, особено не тие 35+)

споредбиве ви е тиња и Миланез и Чекич..
Ако Милан е појак од Интер ке биде пред него на табела,ако Интер е појак од Милан ке го победеш и тоа е тоа....кога се израмнети меѓусебните дуели табелата јасно си кажува
а Интер е прв на табела најверојатно шампион,Милан во прав момент му ја покажа правата негова сила на Интер не дозволи 2 годишните добри резултати на Интер да преминат во понижувачка серија од срамни резултати како од почеток на веков до пред 2 години и тоа е тоа..
На едните честито титула на другите место каде што припаѓаат највеќе од сите и со здравје

мора малце тензија , онака афтер парти после утакмицата иначе рано е за честитки ни на интер не им обезбедена титулата ни на милан 4 место .

Ривас-Неста (респект за човекот тука дефинитивно сте појаки!
Ај да ги степаме, ќе видиш дека Ривас е појак :pos2:

Миланез, само немој за повреди да му кажуваш на навивачи на Интер

мора малце тензија , онака афтер парти после утакмицата иначе рано е за честитки ни на интер не им обезбедена титулата ни на милан 4 место .
Зош не Интер ?
Нели треба да киксне уште 2 пати, за Рома да биде прва, а тоа е невозможно :D

А Милан има полесна задача од Фиорентина, дека Фиоренитина ќе го нема во последните 2 кола Муту (мозокот на Фиорентина) :D

ама останува да видиме ... топка е се тркала не се знае што ќе биде може само да нагаѓамо :P

Скоро цела сезона повредени играчи ...

Дида - прв голман го нема цела сезона
(Цезар цела сезона да ви биде повреден ?)

Јанкуловски - повреден од почеток на сезона, неговата замена Сержињо и тој повреден игравме со Малдини лев бек и тој се повреди и со 4тиот Фавали
(Киву и Максвел да ги нема скоро цела сезона ?)

има и мн. други што недостасуваа во тек на сезоната, само сакам да кажем дека повредите си го направија своето, а и силното темпо на натпревари (неможат да издржат сите, особено не тие 35+)

пак споредби глупи , цела сезона со втор тим ја игра интер , самуел , кордоба и матераци ( скоро цела полусезона повреден ) , виера , станкович , фиго , дакур ( средина ) , кај ке бевте вие без кака и пирло ?? и за крај ибра цела сезона со повредено колено . сега што интер има подобра клупа а милан ги има емерсон и броки сами се милан криви .

на хартија рече така!
Повели!
Хулио цезар(прв голман на Бразил)--Жељко Калач
Мајкон(прв десен бек на бразил чудовиште кое го бркаат челзи и реал а манчестер сака трампа со евра)-Фавали-неам коментар за изгубениот случај
Марко Матераци(столбот на Италијанската одбрана и убиецот кој е носител на 3 скудета и светски куп воедно и еден од најдобрите стрелци од одбраната со 10 постигнати голови минатата сезона)-Каладѕе-самата помисла дека игра за грузија што е 20 места подоле од македонија кажува СЕ!
Ривас-Неста(респект за човекот тука дефинитивно сте појаки!
Бонера-Италијанец што нема заиграно за италија и до пред 1 година член на Парма против играчот за кој цело лето сите клубови се искршија да го земат па на крај испадна цена од 18 милиони евра(Киву)!
Орелот Амброзини:pos2: и Естебан Матијас Камбиасо човекот кој е столб во средниот ред на Интер и Аргентина!Сети се само на голот од светското против србија каков гол даде и се ке ти биде јасно!
Пирло и Занети-Мислам дека се јадат со занети што ја има предноста што е капитен на 2 места и аргентина и Интер!
Гатузо-виеира мала разлика што Гатузо игра со срце а виеира со нозе и 1000 пати поголема жртвуваност!
Кака-Маниче-неам коментар!и будала може да оцени!
Сидорф и Креспо-Сидорф е бољи поради 4те ЛШ!
Инзаги-Круз-овоа ти е неконстантен со константен Инзаги сега дава голови после 6 месеца никаде го нема круз секое коло си збрцува по 1 голче 2.
Здравје на некоа собиранка ке се собереме ке напраиме муабет со едно пивце:cug:
dida bese trojno pojak od cezar pred da mu dadat onie gayovite 2 liti gola pa posle se povredi pa mu padna formata
za maikon nekako ne mi se veruva deka e prv desen bek na brazil a moze si gi pomesal so d.alves bidejki on e prv bek na brazil i go brkaat site mozni timovi i e cudoviste
za materaci nema zborovi igracot e ubiec na budalite od seria a sto nemaat mozok posle nekoj totalno grub start ne mu izvadat zilet i go secnat na sred teren a inaku ne veruvam deka bi mozel da se sporeduva so kaladze(covekot e klasa) abe i george veah igral za liberija cinam pa sto ima toa vrska?
bonera ne e lev bek a i covekot e zakon i ima igrano za italija koga igrase u parma ali ke go vidis u pravo svetlo idnata sezona
mora da priznaes deka jankulovski i kivu se tuka negde i spored mene imaat slicen stil samo ovoj sto moze da igra i centralen:toe:
ambrozini e zakon i spored mene se tuka negde so kambijaso ali aj da receme deka kambijaso mu bega malce.......a ti go vide li golot na ambrozini so lazio i uste eden imase strasen gol samo ne znam so koj bese
pirlo so zaneti ne mozes da go sporeduvas pirlo e klasa pogore od ovoj
gatuso e podobar od vieira
kaj kaka ne treba da se........
ovie se tuka negde ako se znae deka krespo igra odbrana a ovoj e golman pa i ne mozat da se sporeduvaaattt:pos::pos::pos::pos:
inzagi i kruz pa se znae mislam:toe: samo imeto ti kazuva se i golovite u evropskite natprevaruvanja

mozese li poglupi sporeduvanja da napravis?
kako moze da gi sporeduvas maikon so favali(so oddo treba)
bonera so kivu:toe:
kaka so manice
sidorf so krespo(coek golman so centralen ne mozes da go sporeduvas):pos::pos::pos::pos:
a od milan kaj ti se oddo,maldini,jankulovski,ronaldo,gila,gurkuf,pato,emerson,dida i dr
od inter kaj ti se samuel,stankovic,ibra,baloteli,maxwel,dakur,figo..........
aj slednata sporedba se nadevam deka ke ti bide podobra:smir::smir::smir::smir:

Ej po tapa liga od italijanska nema u momentov mislam deka da ide bregalnica ke gi tepa tamu taka da ne znam.A spored mene najdobar klub e JUVE!!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom