- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.357
- Поени од реакции
- 43.152
здраво мистер локид, шо тестирате сега? нешто хиперсонично?Русите мрднаа од мртва точка после 3 месеца , нашиве подржувачи го прегореа форумчево.
Mister Putin approves this![]()
здраво мистер локид, шо тестирате сега? нешто хиперсонично?Русите мрднаа од мртва точка после 3 месеца , нашиве подржувачи го прегореа форумчево.
Eх, не искоментирав за ова. Да не бил сојуз, туку искористување на изманипулирани будали и продадени души (не неслично на сегашниве настани). Само ај да не правам спојлери. Не дека има реална опасност многумина овде да ги инспирирам да ја прочитаат книгата.не знам баш за сојузот
izvini sto ni e zal i nekeme da gine i strada ukrainskiot narod radi slugite na usa. moze najdobro ke bese od den 1 da go sramnat lvov ili kiev so zemja za ukraina da potise se sto treba, ama i vaka ke se stigne do toa... zalosno e sto ke izgine nevin narod ali toa e, koga ostavas ameri i nivni slugi da ti diktaarat politika obicno taka zavrsuva...Русите мрднаа од мртва точка после 3 месеца , нашиве подржувачи го прегореа форумчево.
Мене повеќе тие што се на сликата ме асоцираат на:Викаш дека на притестов има повеќе чисти украинци, отколку платени Северноинцестни НГО испрдоци?![]()
Ја дур не излезе на српски не ја читам.Eх, не искоментирав за ова. Да не бил сојуз, туку искористување на изманипулирани будали и продадени души (не неслично на сегашниве настани). Само ај да не правам спојлери. Не дека има реална опасност многумина овде да ги инспирирам да ја прочитаат книгата.![]()
според фаците така личатВикаш дека на притестов има повеќе чисти украинци, отколку платени Северноинцестни НГО испрдоци?![]()
Цело време си е по план на Русите, само што имаше некаква си илузија малце... колку да ви се даде здив, да почнете малце со прогнозите. Чисто да се посмееме малце после и сеир да протераме, како што гледаш.Русите мрднаа од мртва точка после 3 месеца , нашиве подржувачи го прегореа форумчево.
Ништо работа, од сега @мкд владе пералните само на бунар приклучвење...^^ oва изгледа @мкд владе им дал кородорирани чипови од пералната (таму во Битола многу им е мека водата).![]()
Никогаш не викај никогаш, една цевка од Северен тек 2 била „лесно поправлива“.Интересна работа е што од друга страна во Европа почнува да се менува наративот за војната и за Русија. За снабдувањето на Амерички гас, нема слободни бродови, па ќе испадне дека САД нема да успее да ја покрие ЕУ целосно со гас. Почнуваат Европејциве да сваќаат дека се сјебани. Ама веќе оде воз у кукуруз, нема враќање.
Овој е некој на функција во Русија? Новиот Претседател на РФ? Зарем го смениле Владимир Владимирович??Украинците имале фашисти?! Ама овај не е фашиста се разбира оти е русин.
Прочитав дека денеска гаѓале на 750 киловолтни станици, незнам колку како и што, ама го прочитав негде низ телеграм.Никогаш не викај никогаш, една цевка од Северен тек 2 била „лесно поправлива“.
Се шалам, ќе треба прво револуција (малтене) да се деси и глави да летаат (политичарски и полтронски).
Туку дали некој овде на бурекојадачкава тема напиша дека ниедна 750 киловолтна станица не е гаѓана? Ниедна хидроцентрала? И дали е јасно што имплицира тоа?
Русите се најголеми фашисти и расистиУкраинците имале фашисти?! Ама овај не е фашиста се разбира оти е русин.
Јас па обратно прочитав, дека целеле само помали енергетски нодови. Моќна порака е второво, „можеме да ве вратиме во среден век, ама не го правиме тоа, уште имате шанса“.Прочитав дека денеска гаѓале на 750 киловолтни станици, незнам колку како и што, ама го прочитав негде низ телеграм.