Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Во сала ФА супер навивање иако губат 15 разлика цело време навиваат ..ФА се околу 200 души

Навивачи на Партизан позади кошот и од другава страна накај централна трибина пола е полна со нив , има доста луѓе може и преку 600-700 + вкупно ..
Навивањето не им е цело време , пеат на моменти од таа група позади кош кога ке почне песна ....

Гробари почнаа и Косово Србија до Фемили , ама Фемили не се замараше или не слушаа незнам , ФА си пееше само песни за Мзт ..
Минимум 300 луѓе ФА денес, моја проценка меѓу 300 и 400. Но не е тоа најбитно, навивањето грмеше без престан цела утакмица на -20 поени.
Во сала околу 4500 публика од кои 1000 сигурно беа за Партизан.
Screenshot_20221010-182704_Chrome.jpg

Последно уредено:
се собравме на клупа со бојлер вранец и синалко кола смислуваме шо да му вратиме на @Dzokica87 за завидливата анализа која е резултат на некоја стара траума од аеродромци, дали негова дали на некоја нему блиска.
бидете така...
стравот на аеродромци да мрднат од аеродром еве го и на видео :)

Последно уредено:
се собравме на клупа со бојлер вранец и синалко кола смислуваме шо да му вратиме на @Dzokica87 за завидливата анализа која е резултат на некоја стара траума од аеродромци, дали нему дали на некоја нему блиска.
бидете така...
стравот на аеродромци да мрднат од аеродром еве го и на видео :)
Не пишуваш со некој член од ЦПБ , тоа да ти биде јасно како прво а како второ зборував за средношколскиот живот во 2011-2013 тие години ама пошто не разбираш ништо еве сега ке ти кажам на кратко , не сум за непотребни дискусиии поготово не на форумов на темава навивачки групи , вакви видеа има од сите групи ако ова ви е единственото достигнување незнам што да ти кажам , не сте никој и ништо , сфаќаш ли ? Никој не ви се плаши вие сте 0 и тоа е све , аеродромските деца биле СЕКАДЕ И СЕКОГАШ тепани , кога се правеа журки на улица Македонија и на ред други места по СК вие седевте во офсајд незнаевте што се случува ,и на крај краева еве бе бевте последно гостување во Битола , има видео на јутуб кога ја напуштате салата , вие ли сте тие МАНГУПИ ? До утре можам да ти пишам ама џабе , пак ке ти кажам не ме сфати ништо , измеша ФА и ЦПБ со некогашниот средношколски живот што мн добро знаеш дека не секоја тепачка по град била ради нав.групи......Поздрав , толку од мене , и за крај ова е ств последно , дечињата аеродромски по улиците ваши на англиски зборат , облечени во розево и шетаат некој нежни домашни миленици , така да излезете од филмот какви вајт парк хулиганс какви трабл мејкерси било што било , не сте никој и ништо и ме тагнувај тука не ми глуми лудило

Последно уредено:
дечко ти или имаш паднато на глава или од мал ти го помодрувале окото стандард за да ти биде у склад со името па си вознемирен побајаги.
у тема навијачки групи ми збориш дека деца шо живееле у аеродром и немале врска со навијање биле тепани у школо или дека не искачале у диско? сериозен си или ме дупиш со муабетов?
и еве чим од сите навијачки групи има вакви видеа, кај што у маало кај најголемиот ривал снимаат најава за дерби и им се мочаат у уста буквално, а вашите најголеми ривали после чкембари (кои не се од скопје) се шверцери. покажи ми ваше видео од чаир, небитно дали е најава за дерби или штогод.

и не, намерата не ми е да ви ги мерам мудата со $иптарите зошо мислам дека ни се заеднички непријател, ама коа више ме влечеш за јазик...

дечко ти или имаш паднато на глава или од мал ти го помодрувале окото стандард за да ти биде у склад со името па си вознемирен побајаги.
у тема навијачки групи ми збориш дека деца шо живееле у аеродром и немале врска со навијање биле тепани у школо или дека не искачале у диско? сериозен си или ме дупиш со муабетов?
и еве чим од сите навијачки групи има вакви видеа, кај што у маало кај најголемиот ривал снимаат најава за дерби и им се мочаат у уста буквално, а вашите најголеми ривали после чкембари (кои не се од скопје) се шверцери. покажи ми ваше видео од чаир, небитно дали е најава за дерби или штогод.

и не, намерата не ми е да ви ги мерам мудата со $иптарите зошо мислам дека ни се заеднички непријател, ама коа више ме влечеш за јазик...
Тежок комплексаш си , јас не пишувам во име на групата тука , точно во право си напипав работи за кој местото не им е тука , очигледно не зборуваме за исти работи и еве ке се повлечам од дискусијава за да се задржи нивото на форумов но те молам само немој тоа фека заеднички непријател ни се $ затоа што они добро знааат со кој се тепааат цело време години наназад додека вие мислите дека сте некој недопирливи хулигами како пто изјавувате во ебаниот серијал дека сте број 1 во европа за кореографии , песни , дека цела ЦИА , ФБИ , МИ6 работеле против вас па сте се повлекле од трибина , дека не ви се рамни ни руси , ни пољаци ни никој....поздрав и се најдобро само знај дека уште се курчите на некоја стара слава од други времиња.......НИКОГАП МЕ СПОРЕДУВАЈ КОМИТИ И ФА , те молам.

Јаки им се само имињата "White Park Hooligans" или "Troublemakers". А вака дека се имаат кузнае колку докажано и неам чуено ни видено..
Автоматски споено мислење:

У секој случај тука си у право ама и тие тогаш беа само багра многу далеку од организирана екипа.
Најверојатно не ги познавате лично дечките од тогашните Траблс. Со голем дел од нив учев у средно и генерација ми беа, ги знам сите лично до еден и можам да кажам од прва рака дека дечките беа топ екипа. И навивачки акции и акции у школо коа се правееа заедно против албанци/босанци.Школото кај што учев беа 80% ФА, 20% Комити. Откако заврши нашата генерација и таа после нас, школото веќе падна под тотална контрола на албанци, дури и славеа победа албанските професори кога нашите генерации матурираа и имаа изјави по медиуми како го завзеле конечно Училиштето.
Кој имал некаква допирна точка со средно Хемиско училиште од период 2008-2012/13 знае за што зборувам. Голем дел од Траблси и дел од Комити Ново Лисиче дечки дур бевме 4та година тогаш го држеа школото да биде ''наше'' и од професори(да,да имаше и тепачки со албанските професори) и од ученици албанци/босанци за да не падне.

Да спомнам само дека на крај од моја генерација 4та година пукна и малце односот на релација Траблс vs Комити Ново Лисиче( дел лични односи, дел за женски а и дел нетрпеливост што од секогаш историски ја имало на релација Аеродром vs Ново Лисиче).

Не трескај глупости , тој што знае и бил активен тоа време најдобро знае ..
Eve chitam i nemozham da poveruvam kolku nekoj raboti gi dramatizirate bukvalno......
eve jas sum od star aerodrom i neznam kazhi mi koj bile i kazhimi shto sve napravile pa ja dobile titulata broj 1 vo Makedonija ?
Lugje vo toa vreme znaete li koj gluposti se deshavaaa vo drzhavava , ubistva , kriminalni grupi , reketi , tepanje i reket na site strani dajte ve molam ne se zafrkavajte pa ako sme drzhava so barem kolku tolku nekakva navivachka scena a tie trouble makers se ushte se osameni na vrvot po broj na akcii i dr znachi sme nikoj i nishto , poz.

Најверојатно не ги познавате лично дечките од тогашните Траблс. Со голем дел од нив учев у средно и генерација ми беа, ги знам сите лично до еден и можам да кажам од прва рака дека дечките беа топ екипа. И навивачки акции и акции у школо коа се правееа заедно против албанци/босанци.Школото кај што учев беа 80% ФА, 20% Комити. Откако заврши нашата генерација и таа после нас, школото веќе падна под тотална контрола на албанци, дури и славеа победа албанските професори кога нашите генерации матурираа и имаа изјави по медиуми како го завзеле конечно Училиштето.
Кој имал некаква допирна точка со средно Хемиско училиште од период 2008-2012/13 знае за што зборувам. Голем дел од Траблси и дел од Комити Ново Лисиче дечки дур бевме 4та година тогаш го држеа школото да биде ''наше'' и од професори(да,да имаше и тепачки со албанските професори) и од ученици албанци/босанци за да не падне.

Да спомнам само дека на крај од моја генерација 4та година пукна и малце односот на релација Траблс vs Комити Ново Лисиче( дел лични односи, дел за женски а и дел нетрпеливост што од секогаш историски ја имало на релација Аеродром vs Ново Лисиче).
АХАХАХАХААХАХХАХАХАХАЈАХХАХАХАХХААХХАХАХАХАХАХАХХАХХАА

Нееее бееее стварно ?
Трблси тепале албански професори и се најзаебаната екипа на балканот имаат 1ипол акција у нивниот живот
Е вака да знеете , ова е моја последна објава на овој форум после ова што го прочитав , поздрав и со среќа....Траблс хулуганс

Нееее бееее стварно ?
Трблси тепале албански професори и се најзаебаната екипа на балканот имаат 1ипол акција у нивниот живот
Е вака да знеете , ова е моја последна објава на овој форум после ова што го прочитав , поздрав и со среќа....Траблс хулуганс
Друже, прочитај пак што напишав. Никаде не реков дека се најзаебана екипа на балкан или нешто такво. Само реков дека се топ дечки и секогаш беа спремни.Траблс дечките и дечки од Ново Лисиче членови од Комити тогаш го држеа Хемиско да не падне у албански раце. Тепачки имаше и на релација ученици македонци со професори албанци и на релација професори македонци со професори албанци и ученици македонци против албанци/босанци.

Ако мислиш дека сум член на ФА, не сум. Само ти кажувам како беше тогаш тие години. Патем учев во тоа школо, знам. Cакаш веруј или не твој избор.

Последно уредено:

Нееее бееее стварно ?

Која екипа им влезе на ЦПБ во сала и ја зема паролата пред дерби? :)

Немој да збориш за ТРАБЛС кога главата ја ставам дека не знаеш ништо за нив!

Нееее бееее стварно ?
ДО СИТЕ ПОРАКА КОЈ ВЕ ЕБЕ ФА СЕ БРОЈ 1

Во сала ФА супер навивање иако губат 15 разлика цело време навиваат ..ФА се околу 200-250 души

Навивачи на Партизан позади кошот и од другава страна накај централна трибина пола е полна со нив , има доста луѓе може и преку 700 + вкупно ..
Навивањето не им е цело време , пеат на моменти од таа група позади кош кога ке почне песна ....

Гробари почнаа и Косово Србија до Фемили , ама Фемили не се замараше или не слушаа незнам , ФА си пееше само песни за Мзт ..
Со кој образ уште да почнат Косово Србија!?
Ѓупци најголеми!
Вгодина и без Војводина!

Која екипа им влезе на ЦПБ во сала и ја зема паролата пред дерби? :)

Немој да збориш за ТРАБЛС кога главата ја ставам дека не знаеш ништо за нив!
Дечко не ми одговори на прашањето, во која НВ си член?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom