Камоли да следевте геополитика со години, ама не. Вие сте кркале теории на заговор со години, не реална геополитика.
Srekja ti sledese , inaku nikogas nemase da znaeme deka Srbija e clenka na NATOКамоли да следевте геополитика со години, ама не. Вие сте следеле теории на заговор со години, не реална геополитика.
Како бе само русофилите за се' сте информирани а ние другите сме глупи и не следиме ништо? Не бре бате, не е тука работата во информираност. Работа е на човечка свест и емпатија. Да ја поддржуваш најзлобната земја во светот и да се палиш на политика на умоболен диктатор не се оправдува со ништо. Ако сакаш и 23 часа дневно читај за геополитика, џабе ти е. Во 2022 година ти стоиш на страна на агресија и насилство. И тоа е факт.
Оди покриј се со нешто земзела еден, љубители на нацисти ќе ми пропагираат за свест и емпатија на форум. Хрк, пу.Како бе само русофилите за се' сте информирани а ние другите сме глупи и не следиме ништо? Не бре бате, не е тука работата во информираност. Работа е на човечка свест и емпатија. Да ја поддржуваш најзлобната земја во светот и да се палиш на политика на умоболен диктатор не се оправдува со ништо. Ако сакаш и 23 часа дневно читај за геополитика, џабе ти е. Во 2022 година ти стоиш на страна на агресија и насилство. И тоа е факт.
Не се труди да ми реплицираш, нема потреба. Под ниво ми е да дискутирам за нешто што се коси со основната човечност. Само ме изиритира сликата па најдов потреба да искоментирам.
Јас не сум следел. Ама секој простак со најмал капацитет за рационално размислување ќе дојде до заклучок дека Русија е виновникот во случајот.Srekja ti sledese , inaku nikogas nemase da znaeme deka Srbija e clenka na NATO
комплекс на виша вредност е честа појава на форумовКако бе само русофилите за се' сте информирани а ние другите сме глупи и не следиме ништо? Не бре бате, не е тука работата во информираност. Работа е на човечка свест и емпатија. Да ја поддржуваш најзлобната земја во светот и да се палиш на политика на умоболен диктатор не се оправдува со ништо. Ако сакаш и 23 часа дневно читај за геополитика, џабе ти е. Во 2022 година ти стоиш на страна на агресија и насилство. И тоа е факт.
Не се труди да ми реплицираш, нема потреба. Под ниво ми е да дискутирам за нешто што се коси со основната човечност. Само ме изиритира сликата па најдов потреба да искоментирам.