ах да заборавив, и “најпаметниот на мама'Ме заболе цефката и за Либија и за Луизијана. Нема да глумам добрина овде. Тоа е улогата кој ви ја препуштам на вас светците на Русија, која како сонце ќе го огрее светот со сиромаштија и безидејност. Мене ми се важни држави што од ко ќе бидат нагазени од Русија ќе бидат исцедени до страорен глад и немаштија, уште од 9ти век го имале нејзините соседски словенски народи, овај проблем со неа. Не е од сега и не е поттикнат од злобното НАТО. Поттикнат е од тоа што Украинците и рекоа едно конечно ЗБОГУМ на Хиенава Азијска. Како Полска некогаш, таа се исправи, за Украина ќе треба многу.
Хистерично смешно е да гледаш некој кај што навива за да се богател некој (буквално) неписмен (описменет од Македонци од Солун) таму негде во Азија, опериран бетер од просечна србинка. Некој што историски сакал да сме бугари и ги охрабрувал сите нивни свирепи убиства кај нас.
Ама, секој со својата смисла за хумор.
Не, бидејќи нема интернет.Како е ситуацијата во Киев, се сликаат ли уште со панелот од мостот?
За мене прашувам не за пријател.
Стара јас овде сум оти ми е интересно иначе ќе си заминевAma priznaj pointeresno e vaka. Ednas placite vie, posle placat tie, pa pak vie, pa pak tie.
Abe znaat Ukraincite i Rusite da ni go napravat denot pointeresen.
Ete Teneketo sigurno e slezen vo vizba i proverva dali site mikrobranovi i masini za perenje mu se na broj, nekoj potajno da ne gi doniral ili sto bi rekle da ne mu raboiti nekoj doma od zad grb, toj duri kominata ja mesa i ljupi piperki za ajvar.
Долга тема е оваа за опишување. Моето лично мислење е дека не требаше воопшто да се меша никој да се тера со наши сили макар и 12 месеци да го држеа опкружено Арачин ама во реалниот свет и политика на Америте тоа не фун вака, македонецот тоа не може да го сфати мисли дека Македонија е држава со 150 милиона народ и дека сме 3 та светска сила а не дека сме еден телефонски повик од распад на држава.Poveli
Проблем е што Зеленски може во Полска да си го префрли кабинетот и цивилите да го јадат.Фала богу, шуќур, изгледа конечно им текнало на Русите, им светнала сијаличката у глава дека треба масовно 24/7 да го бомбардираат главниот град на државата со која се завојувани и претворат во рамна тепсија (а истово треба да важи и за другите поголеми и побитни Укр. градови) и на тој начин да ја доведат Украина до брза капитулација, а не да се пушкарат и замараат со некои провинциски селца и ридчиња !
Cim ti mene staro togas jas tebe mozam so mocko neli, taka nie starite im se obrakjame na decata , so mocko eden posto do nekni se mocase vgakji, taka nestoстигнаа изгледа мобилизираните
Автоматски споено мислење:
Стара јас овде сум оти ми е интересно иначе ќе си заминев
јас скроз се согласувам со тебе и тоа ми беше муабетот дека многу депре стана темава, во другана некни кога влегов дури се растревожив како беа сите натажени, толку верба да се немало во нашиот драг лидер Володја. Само ме буни некако што ти се ставаш како сезнаечки наратор што ги гледа двете групи од горе, како да не припаѓаш во никој табор![]()
И официјално потврда дека станува збор за one-time thing. Од утре се по старо.Путин: Нападите врз Украина се одмазда за Кримскиот мост, ако продолжат со тоа, одговорот ќе биде суров
![]()
Путин: Нападите врз Украина се одмазда за Кримскиот мост, ако продолжат со тоа, одговорот ќе биде суров
„Во случај на натамошни обиди за терористички напади на наша територија, одговорот ќе биде суров“, рече рускиот претседател.www.mkd.mk
Aaaand it's gone.Путин: Нападите врз Украина се одмазда за Кримскиот мост, ако продолжат со тоа, одговорот ќе биде суров
![]()
Путин: Нападите врз Украина се одмазда за Кримскиот мост, ако продолжат со тоа, одговорот ќе биде суров
„Во случај на натамошни обиди за терористички напади на наша територија, одговорот ќе биде суров“, рече рускиот претседател.www.mkd.mk
Така е.И официјално потврда дека станува збор за one-time thing. Од утре се по старо.