INDIJANEC123
Женкар, Илуватар
- Член од
- 17 март 2014
- Мислења
- 3.815
- Поени од реакции
- 6.373
Не се тревожете, сеа ми кажаа, Путин кога дувал на тортата толку силно дувнал што го срушил мостот.
Има да, највеќе на малоумни попут пиратик како што гледаме. Психоза фати човекот.Ај што е оштетен има и психолошки ефект.
Gesendet von meinem SM-S901B mit Tapatalk
Нема врска, не лупетај сеа и ти... Ја коа викам дека шљокање вотка и јадење пасуљ е екстремно лоша и опасна комбинација никој не ми верува и после се дешаваат вакви ствари...Не се тревожете, сеа ми кажаа, Путин кога дувал на тортата толку силно дувнал што го срушил мостот.
За викендов... Че му стаат даски и че биде проходен за коњски запрежни коли од понедељак...Ајде да збираме прогнози: за колку време ќе го направат мостот?
Пиратик, знаеш инженерство?За викендов... Че му стаат даски и че биде проходен за коњски запрежни коли од понедељак...![]()
Да... ехехе... Јас колку кокошарници сум изградил у животов... Даски, мрежа, шајки и чекич... И мостот е готоф !Пиратик, знаеш инженерство?
Ххах. Чекај бе ќе се јави некој талент да напише Путин го испланирал .Barem ovoj pat ne se krivi rusite za unishtuvanje na svojata infrastruktura kako sho samite si ja unishtuvaat nuklearnata centrala i svojot gasovod.![]()
Тоа Чернобил 2.0 е.Нема врска, не лупетај сеа и ти... Ја коа викам дека шљокање вотка и јадење пасуљ е екстремно лоша и опасна комбинација никој не ми верува и после се дешаваат вакви ствари...![]()
Чичко Путин ај мољим те не јади много пасуљ... и не ни прави нови Чернобили...Тоа Чернобил 2.0 е.
беше со метро да го мериш?Тоа Чернобил 2.0 е.
Автоматски споено мислење:
Над 1км е оштетен, така се поправа тоа.