Vanlok
deus ex machina
- Член од
- 30 мај 2009
- Мислења
- 25.682
- Поени од реакции
- 33.853
Седи си мадро, ова е за мене наменето... Еди вака си компензира за душевната болка што не ми одговори на другата тема како може истовремено и да навива за запад, и да не ги става интересите на НАТО (читај САД) пред македонските интереси. Внатрешен конфликт си има, и уште не го разрешил.Спротивен став не е навреда, кај си видел да навредам некого?
Ако сум родољуб не мора 100% со тебе да се согласувам, господ џабе мозок не ми дал.
Немам јас сојузници овде, ова не е чопор форум е.
Ете моменталната ситуација не довела до иста констатација.
Ако одиш назад на форумов ќе видиш дека некогаш и сме имале многу спротивен став.
едит, еве нешто поинтересно: https://www.zerohedge.com/markets/one-river-west-only-now-awakening-decades-poor-policy
“And what I just said is no less so: you can't feed anyone with paper – you need food; and you can’t heat anyone’s home with these inflated capitalizations – you need energy,” continued Putin, claiming eastern Ukraine, doubling down.
“The United States is practically pushing Europe toward deindustrialization in a bid to get its hands on the entire European market. These European elites understand everything – they do, but they prefer to serve the interests of others,” he said, showing his hand.
Последно уредено: