Lester Freamon
A man of focus, commitment, sheer will...
- Член од
- 14 јануари 2015
- Мислења
- 16.238
- Поени од реакции
- 36.511
Тенеќе уште 4 пати да се родам би го бирал овој интелект, и сполајму што се прибрав навреме накај кенгуриве оти уште не сум еволуиран да живеам во радиоактивна средина.Со оглед со каков интелект располагаш, многу ми е мило што замина за Аустралија
Пробата е на торпедо што може да носи нуклеарка, но тоа е експериментално и ќе биде без оти може во подморница да се случи да му експлодира.
Нова мапа на Рибар
Прегледај го приврзокот 347131
Инаку не научи и не научи, џабе си го арчиш времето. Ни Телеграм отворам, ни мапи ме занимаат, и пак би се обложил која страна ќе ја земе војната, оти работата се сведува на онаа народната: „При сила нема праина“.
Исто како што за време на ковид кризата фарма индустријата ги продаде вакцините, така овде ќе го јадат украинците, само е прашање методата/колку долго ќе се толчат/колку народ ќе изгине.
Еве јас се обложувам дека и да му закачат нуклеарка НАТО нема да писне, само ќе го осудат настанот и ќе ги проветрат своите бункери, а овие слепците ќе цркаат на по 40 години од рак, што од Чернобил, што од новите бомбардирања.
Фактите се дека никој не го боли таквото за Украина, можеби тие што инвестираа во таа држава (како Бајден), ама ако дојде до нуклеарни поздрави ќе сибат мамицата од таму и никој нема да се врати назад. Жалосно е што тој народ се погодил на таа локација, и никој не може да им помогне, ако е некој позаебан од Балканот тоа се сите држави на границата меѓу Русија и западните земји оти ќе служат како жив штит.
Автоматски споено мислење:
И во Украина помага, со тоа оружје Одеса и Николаев можат да бидат срамнети со земјата во неколку саати, и технички нема да се смета за нуклеарен напад.Јас не сум експерт ам азнам дека К-329 во Украина ама баш ништо не им врши работа.
Може едно 2000 тенкови и 500к војска многу да смени.
А подморницата нека си ја возат колку сакаат.
Да бидеме реални, никој нема да се дрзне да употреби нуклеарно оружје на западна земја, што ќе добие Русија ако го нема Лондон Љу Јорк, Москва и Петроград.
Моќта е променлива работа, се додека имаат 6000 нуклеарни парчиња ја имаат целата политичка и воена моќ.Никој не се сомнева дека можат да го напраат тоа. Прашањето е дали имаат политичка моќ после дебаклов со специјалната операција, тоа да напраат.
Умрена е добата на конвенционалното оружје, ако гледаш и сега се е сведено на техника, ако решат да жртвуваат цивилно руско население можат да ги збришат од лицето на земјата во рок од 24 часа.