Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
ОК, нема врска. Не го сфати муабетот.

,така да не си во состојба да се фалиш :smir:

хе хе хе Крешоо Креешооо немаше да е во состојба да се фали ако Милан не го утепаше Лацио 5-0 или и таа немаше важност за тебе и го чекаше купот ти само hihihihihihihihi

хе хе хе Крешоо Креешооо немаше да е во состојба да се фали ако Милан не го утепаше Лацио 5-0 или и таа немаше важност за тебе и го чекаше купот ти само hihihihihihihihi
5-1, и ќорото ќе потрефи нешто некад.Жими да ми тоа беше све сезонава што го направија :tapp:

5-1, и ќорото ќе потрефи нешто некад.Жими да ми тоа беше све сезонава што го направија :tapp:

Арно се потрефија 2 петарди. Ајде еднаш разбирам малер ама ... ова. Ајде пак нека се и две петарди макар шо не ми се бендисват кое место бевте ?? 10то или ве нема таму?

Случајно некој да не знае која екипа оваа сезона има најмногу динамити јадено?

Зошто треба да го поддржиме Милан.

• Го поддржувам Милан бидејќи се најдобриот вработувач на стари и изнемоштени лица
  • Го поддржувам Милан бидејќи имаат добар пензински фонд
  • Го поддржувам Милан бидејќи имаат 2 трофеи од Серие Б
  • Го поддржувам Милан бидејќи ги примаат сите играчи кои Интер ги брка
  • Го поддржувам Милан бидејќи играат на најубавиот стадион....
продолжете....

....

Го поддржувам Милан бидејќи до последен здив се бори за место во квалификациите за Лигата на Шампионите против дрим тимот на Фиорентина

Ги заборави следниве точки Митко...
...го подржуваш Милан пошто е најтрофеен клуб на планетава во меѓународни рамки..
....го подржуваш пошто после репрезентацијта на Италија е најбитна фудбалска институција на Апенините пошто е потоефеен и поголем клуб од Интер со титули што не им го дал Апелационен 2..
...го подржуваш Милан пошто од Сидорф и Пирло направи шампиони какви што немаш видено и тоа те боли...
...го подржуваш Милан пошто го има опалено Интер во ракометна утакмица со 6-0 и ред други срамни резултати што ти нанеле трауми во детството..

Ги заборави следниве точки Митко...
...го подржуваш Милан пошто е најтрофеен клуб на планетава во меѓународни рамки..
....го подржуваш пошто после репрезентацијта на Италија е најбитна фудбалска институција на Апенините пошто е потоефеен и поголем клуб од Интер со титули што не им го дал Апелационен 2..
...го подржуваш Милан пошто од Сидорф и Пирло направи шампиони какви што немаш видено и тоа те боли...
...го подржуваш Милан пошто го има опалено Интер во ракометна утакмица со 6-0 и ред други срамни резултати што ти нанеле трауми во детството..

п.с
од вчера до денес ти се сменија критериумите за “провоцирање’’ па можда и ке го избришеш постов и не знам зашто го пишувам, твое хоби е “себелажење’’ продолжи така Модератор си и ради тоа Интер ке биде над Милан.........али само во твојата напатена душа!!!hihi

Ако бе,сите останати клубови у светов се само колонии на Милан и сите фанови што навиваат за било кој друг клуб се напатени од Милан,најмоќниот тим во вселената.Тие не се луѓе што играат во Милан,тоа се надчовечки суштества што неможе да им придне никој.
Фавали,Шимиќ,Кафу,Малдини,Дида,Фиори,Калач,Амброзини,Броки итд се играчи што се во цутот на младоста и спремни за наредните 6-7 сезони активно газење на останатите клубови,никој не смее од наредна сезона титула да им земе,од што се јаки ќе играат и во Англиска и Шпанска лига.Ве молам оставете нешто и за другиве клубови греота сме.:pos::pos:

Не, ти ги поддржуваш за тие работи... не јас... :)

Направи поддржувам a не аш

јас го поддржувам Фавали
јас го поддржувам Шимич
јас го поддржувам Роналдо
јас го поддржувам Виери

е сеа искрено да кажуваме ... ова година во Италјанското првентство Јувентус се најдобрии .....
Ги победија на рома ...
Ги победија на интер
Ги победија на милан

се виде дека се најдобри ...нема пораз од јака екипа се некој .. таму безвезаа...

Зошто треба да го поддржиме Милан.
  • Го поддржувам Милан бидејќи се најдобриот вработувач на стари и изнемоштени лица
  • Го поддржувам Милан бидејќи имаат добар пензински фонд
  • Го поддржувам Милан бидејќи имаат 2 трофеи од Серие Б
  • Го поддржувам Милан бидејќи ги примаат сите играчи кои Интер ги брка
  • Го поддржувам Милан бидејќи играат на најубавиот стадион....
продолжете....
... продолжувам
  • Го поддржувам Милан бидејќи држи рекордот со Интер 0-6 (пуфка)
  • Го поддржувам Милан бидејќи ако не е Милан нема кој да освои ЛШ од Италија
  • Го поддржувам Милан бидејќи ги спаси Сидорф и Пирло од циганите а сега се играчи од светска класа и си берат трофеи
  • Го поддржувам Милан бидејќи е најтрофеен клуб на планетава во меѓународни натпревари
  • Го поддржувам Милан бидејќи им ги лапнаа Кака и Пато пред нос на слепците

Го поддржувам Милан бидејќи им ги лапнаа Кака и Пато пред нос на слепците
и со такво лапање, пак не можат да извлечат лига на шампиони...

Да, да... ги поддржувам

1 сезона... и тоа не е крај има уште 3 кола 2 бода разлика ...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom