zar mislis deka ima rusi sto sakaat da ziveat u ukraina? jas sum razocaran sto i volku ima sto glasale protiv. ke mora da se proteraat i tie.Spektakularno, Severna Korea ne vagja vakvi rezultati.
Ти не те видов да се возбудиш толку, кога еден наш премиер во деца се колнеше дека нема да со смени името, па го смени, па сега си се засекирал што наводно лажел Путин.Не не прашувам тука од неговите следачи што не убедуваа дека целта била таа.
Не дека сакам до тоа да дојде пошто и ние ќе бидеме сјебани, ама да знаеш дека полесно од нив ќе преживееме со малку.А шо мислиш ако Игорче се врќа и Германија е на колена овде ќе имаме леб и сол?
ete de tie teritorii se denacificirani. sega ke sledi denacifikacija na slednite. ako ne im dojde pamet na urkite del po del ke gi snemuva.Сега нели целта на специјалната воена операција беше денацификација и демилитаризација, а не присвојување и окупирање на туѓи територии?
Се навреди нешто што прашав, па сега фан на сељакот од Муртино ме направи?Ти не те видов да се возбудиш толку, кога еден наш премиер во деца се колнеше дека нема да со смени името, па го смени, па сега си се засекирал што наводно лажел Путин.
de be zboris so sharen kurton. se vlozi u revolucijata pa sega prodava pufki deka site se isti. isto i ovde, prvo sere, pa mu faka vreme da sfati sto se slucilo pa posle site se isti stav... klasicen psihopat, eve u pola saat od sto pocna, pa si se ubeduva drugo na kraj i sam tret zaklucok ke izvadi...Прво нашиша дека се повеќе наместени отколку во Македонија, сега дека се реални. Да не имаш буника јадено денес?
Денацифицирани и со цел да бидат присвоени кон РФ, па нели тука не убедувавте а и лидерот убедуваше дека не беше присвојување планот.ete de tie teritorii se denacificirani. sega ke sledi denacifikacija na slednite. ako ne im dojde pamet na urkite del po del ke gi snemuva.
planot se smeni. nemoze poveke da ima zaednicka drzava na rusi so fasisti. toa mozese na pocetok, posle volku krv ne poveke. ke ima podelba. ova e samo pocetok.Денацифицирани и со цел да бидат присвоени кон РФ, па нели тука не убедувавте а и лидерот убедуваше дека не беше присвојување планот.
Не бе, таман работа. Самото повикување на одговроност што го направи ми е смешно.Се навреди нешто што прашав, па сега фан на сељакот од Муртино ме направи?
верувам дека е леџит ова, њу јорк тајмс делува како прилично ubiased медиум на кој можеме да му веруваме.‘Putin Is a Fool’: Intercepted Calls Reveal Russian Army in Disarray (Published 2022)
In phone calls to friends and relatives at home, Russian soldiers gave damning insider accounts of battlefield failures and civilian executions, excoriating their leaders just weeks into the campaign to take Kyiv.www.nytimes.com
nytimes статијава, секој на свое мислење дали да верува. Ако дел од ова е точно, не знам кај им бил паметот на властите/генералите во русија.
Дај бе пастирај ја целата, се плаќа.‘Putin Is a Fool’: Intercepted Calls Reveal Russian Army in Disarray (Published 2022)
In phone calls to friends and relatives at home, Russian soldiers gave damning insider accounts of battlefield failures and civilian executions, excoriating their leaders just weeks into the campaign to take Kyiv.www.nytimes.com
nytimes статијава, секој на свое мислење дали да верува. Ако дел од ова е точно, не знам кај им бил паметот на властите/генералите во русија.
Ајде ајде не си Ванлок тој си ги врти муабетите вака, кај виде да повикам на одговорност, само прашав.Не бе, таман работа. Самото повикување на одговроност што го направи ми е смешно.