Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Овие региони се на некој начин етнички очистени, нормално дека Руското население таму ќе си гласа во своја полза...

Не не прашувам тука од неговите следачи што не убедуваа дека целта била таа.
Ти не те видов да се возбудиш толку, кога еден наш премиер во деца се колнеше дека нема да со смени името, па го смени, па сега си се засекирал што наводно лажел Путин.

А шо мислиш ако Игорче се врќа и Германија е на колена овде ќе имаме леб и сол?
Не дека сакам до тоа да дојде пошто и ние ќе бидеме сјебани, ама да знаеш дека полесно од нив ќе преживееме со малку.

Сега нели целта на специјалната воена операција беше денацификација и демилитаризација, а не присвојување и окупирање на туѓи територии?

ete de tie teritorii se denacificirani. sega ke sledi denacifikacija na slednite. ako ne im dojde pamet na urkite del po del ke gi snemuva.

Ти не те видов да се возбудиш толку, кога еден наш премиер во деца се колнеше дека нема да со смени името, па го смени, па сега си се засекирал што наводно лажел Путин.
Се навреди нешто што прашав, па сега фан на сељакот од Муртино ме направи?

Прво нашиша дека се повеќе наместени отколку во Македонија, сега дека се реални. Да не имаш буника јадено денес?

de be zboris so sharen kurton. se vlozi u revolucijata pa sega prodava pufki deka site se isti. isto i ovde, prvo sere, pa mu faka vreme da sfati sto se slucilo pa posle site se isti stav... klasicen psihopat, eve u pola saat od sto pocna, pa si se ubeduva drugo na kraj i sam tret zaklucok ke izvadi... :pos:

nytimes статијава, секој на свое мислење дали да верува. Ако дел од ова е точно, не знам кај им бил паметот на властите/генералите во русија.

ete de tie teritorii se denacificirani. sega ke sledi denacifikacija na slednite. ako ne im dojde pamet na urkite del po del ke gi snemuva.
Денацифицирани и со цел да бидат присвоени кон РФ, па нели тука не убедувавте а и лидерот убедуваше дека не беше присвојување планот.

Денацифицирани и со цел да бидат присвоени кон РФ, па нели тука не убедувавте а и лидерот убедуваше дека не беше присвојување планот.

planot se smeni. nemoze poveke da ima zaednicka drzava na rusi so fasisti. toa mozese na pocetok, posle volku krv ne poveke. ke ima podelba. ova e samo pocetok.

nytimes статијава, секој на свое мислење дали да верува. Ако дел од ова е точно, не знам кај им бил паметот на властите/генералите во русија.

верувам дека е леџит ова, њу јорк тајмс делува како прилично ubiased медиум на кој можеме да му веруваме.

Дај бе пастирај ја целата, се плаќа.

Не бе, таман работа. Самото повикување на одговроност што го направи ми е смешно.
Ајде ајде не си Ванлок тој си ги врти муабетите вака, кај виде да повикам на одговорност, само прашав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom