Луди жени..лудиииии

Кој добар дел од тие што коментираат?Мене лично ме заболе к**от да изгледам помладо..не ми е тоа приоритет,нема среќа ни благосостојба во душата ни во овие интервенции кои ги спомнуваш дека некои ги прават..душата calling S.O.S

Ти си многу cool и духовен.

секој човек е различен, ако некоја ја направи посреќна и посамоуверена да има малку поголеми бузи од природните, зашто да не, секој со своето.

сакале да признаете или не, физичкиот изглед е битен и пресуден за многу работи во денешниов свет, затоа и ги разбирам тие кои што (умерено) си ги зголемуваат бузите, облините, прават липосукции, елиминираат гинекомастија по пат на пластична операција и слично.

не треба да се осудува, но треба да си спремен за осуди од страна на општеството при претерување.
Ја лично гледам да направам некои интервенции од внатрешна страна и да го задоволам "апетитот"/душата а надворешноста е маска со која одиш/се соочуваш секојдневно во овој маскенбал наречен живот/цивилизација...

Ја лично гледам да направам некои интервенции од внатрешна страна и да го задоволам "апетитот"/душата а надворешноста е маска со која одиш/се соочуваш секојдневно во овој маскенбал наречен живот/цивилизација...

Абе остај ги овие материјалистите, ти завидуваат дека си многу духовен.

Tvoite intervencii se mnogu poteski od alpliciranjeto na botoks i fileri....mozebi zatoa brojkata na plasticni intervencii raste se poveke od den na den.

Вреќи пари истураат за на крај да личат една на друга. Цели индустрии се изградија на смислено набиено комплекси, несигурност и вродената завист.

Вреќи пари истураат за на крај да личат една на друга. Цели индустрии се изградија на смислено набиено комплекси, несигурност и вродената завист.
Aбе сега модерната естетска и пластична хирургија дотолку е напредна што од било кој човек можат двојник да направат...

Можат да направат двојник и од тебе и од мене...

Aбе сега модерната естетска и пластична хирургија дотолку е напредна што од било кој човек можат двојник да направат...

Можат да направат двојник и од тебе и од мене...

Од тебе не мора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom