- Член од
- 23 февруари 2011
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 2.241
Од Икеа до Центар има +30 мин возење плус ако чекаш бус реално уште 5-10мин, во два правци ќе изгубиш саат ипол минимум
Нема што да разбираш, автобусите ги има редовно нема што да испуштам автобус и да го испуштам наредниот е за 5-10 мин. никој не ме брза, колата си е паркирана кај Икеа коа сакам ќе си дојдам.Како бе не ве разбирам со кола сте дошле до таму, и па на саат да гледаш автобус да не испуштиш.
Завршија попустите ама пак се наоѓа по нешто, пред недела дена у најк немаше ништо, со капи пополнувале штендери, вчера пример свашта имаше, во Поло имаше маици од 40е, во Келвин дуксери по 65е итнАјде некој што бил во Солун скоро нека раскаже како се цените, дали се драстично рипнати
А кафиња, пијачки?Завршија попустите ама пак се наоѓа по нешто, пред недела дена у најк немаше ништо, со капи пополнувале штендери, вчера пример свашта имаше, во Поло имаше маици од 40е, во Келвин дуксери по 65е итн
По Зара и такви некои продавници не ни влегувам веќе зашто исти се цениве како кај нас малтене
Паркинзи имаш на секое ќоше теорија нема као нешто да вртиш да бараш да се нервирашНема што да разбираш, автобусите ги има редовно нема што да испуштам автобус и да го испуштам наредниот е за 5-10 мин. никој не ме брза, колата си е паркирана кај Икеа коа сакам ќе си дојдам.
Има случаеви кога генерално сме иделе за нешто од Икеа или Космос да купиме, па до центар само на кафе и кратка прошетка, место да се замарам за паркинзи и да вртам низ центарот за 30мин си деректно на плоштад.
Кафињата еве конкретно во Трибека на шеталиштето, еспресо 3е дупло 4,5 фрапе 4,5 фредо еспресо 4,5А кафиња, пијачки?
Тоа да не е бакшиш?Во Неделата седев прв пат во таа мочана Трајбека, после 50-60 одења во Солун. И сметката ни беше 19.5 евра, а на картичка ни наплатија 21 евро. Истото ми се случи и во хотел на Крф. Прашувајте дали провизијата за електронско плаќање ја плаќате вие или трговецот.
Паркинг 1Работата е да најдам брзо и лесно пошто не го знам многу градот да не кружам многу. И така не верувам да седам поиште од 3-4 саато во центарот. Така да што излезе прво таму влагам хаха.
Првиот паркинг летово беше само со смс порака плаќањето сега не знам како е и беше 1,7е од саат плус максимум 4часа можеш да останеш а и од тука Лададика тешко дека ке ја види ке опичи право по кеј
Последен пат бев таму пред 3-4 месеци, и си беше уште со наплатна рампа (на влез, позади)Првиот паркинг летово беше само со смс порака плаќањето сега не знам како е и беше 1,7е од саат плус максимум 4часа можеш да останеш а и од тука Лададика тешко дека ке ја види ке опичи право по кеј