Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 5.692
Ќе се засили ама дали ќе влезе ...се најавува дека Милан ќе се засили,
Милан е лекот во ЛШ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе се засили ама дали ќе влезе ...се најавува дека Милан ќе се засили,

Tragedija ??? Ova e slika kolku ni vredi sampionot. Pozdrav
Ај провери болдираново дали точно го напиша да не ти е грешка па да ти одговорам...

Само точно е како одговор ќе добијам?Аргументирај друже обвинувањата,дај ФАКТИ,што како се десило,со кој побуди...точно ми е![]()
Зошто сакс?Знам дека беше сакс на последниот дуел на Џузепе Меаца..И знам дека е сакс да чекаш очајно титула 20години, и за сето тоа друг да биде крив..Ама таква беше..А за Јуве немој да се секираш..В година сум повеќе од сигурен дека ќе те демантираат во врска за титулите(ако не титула, тогаш сигурно во најголемата конкуренција за титулата)Вгодина нема толку да ви биде лесно како оваа и ланската сезона..Берлускони реши да го одврзе ќесето, Јувентус ќе се засили со некој играч, Рома сигурно нема да седи со скрстени нозе, па очекувам 3-4 тимови да се борат за скудетото..Со оној тим со кој поседува Јувентус моментално, треба да бидиме задоволни ние фановите на Јувентус..Со Милан,Рома,Интер, во сите дерби утакмици имаме позитивен скор (освен со Фиорентина),на две утакмици спорни со Наполи и Реџина, каде судиите од тие натпревари се суспендирани, не ќе беше чудо сега и на втората позиција да бидиме, но нејсе..Тоа помина па колку и да лаам, не се враќаат..Погледите ми се насочени кон иднината.,Од првите три најдобри стрелци во Сериа А, двајца се играчи на Јувентус, се гледа дека со соодветен играчки стимул, овој тим ќе биде за највисоки дострели..Очекувам огромна доза на адреналин вгодина.Пред се го имаме Раниери, кој мене ми е по терк..:ale:Фрустрација на фан од Јуве што нема да се радува ни на титулата во домашното ни на титулата во Лигата на Шампионите во наредни 4-5 години . . . . sucks to be Juve fan this days we All know that .
Со Милан,Рома,Интер, во сите дерби утакмици имаме позитивен скор (освен со Фиорентина),на две утакмици спорни со Наполи и Реџина, каде судиите од тие натпревари се суспендирани, не ќе беше чудо сега и на втората позиција да бидиме, но нејсе..
Само точно е како одговор ќе добијам?Аргументирај друже обвинувањата,дај ФАКТИ,што како се десило,со кој побуди...
Hahaaa...Баш Моџи им помогна на Браќата Дела Вале, односно Фиорентина за да не испаднат (и едно од обвиненијата против Јувентус гласеше заради тоа)..Не е малку чудно и симптоматично Моџи да им помогни да се спасат, и да им се заканува дека ќе ги испадне?Само логички размисли..И да го имаат тоа изјавено МИЛИОН посто дека го имаат изјавено за да си го „исчистат газот“...имаше изјави на газдите на Фиорентина кои тоа први го изнесоа на виделина, дека им се заканувал Моџи дека доколку овој пат не соработуваат ќе ја врател Фиорентина во втора лига. покасно беше потврдено и од Лацио и Реџина но не и од Милан.
Ајде со среќа на сите лузери другата сезона.
Лузери сте лузери останавте.
Потсети се не е далеку, посетата на тие „лузери“ на Џузепе Меаца каков исход донесе..Значи тие твојте уште по„лузери“ се а(ако гледаме според тебе)?И сега знам што ќе следи одговор..Кој е прв, кој ќе ја има титулата?Како прво уште не е завршено првенствово(иако веќе 99% ја имаат Интер титулата) и како второ ние 27 титули имаме, порадувај се ти..Има уште 10 титули разлика да ја стигните големината на Јуве, и уште 29 победи во меѓусебните дуели..Сега знам што следи одговор...Ами Сериа Б?? (инаку, ова е најчест изговор за немање аргументи)Епа, му здосади на Јуве да зема титули во Сериа А па да ја имаме и титулата од Сериа Б во витрините...А ја знаеш онаа поговорката..Кога не е мачорот тука, глувците оро вијат:bip:
Те поздравува мојов потпис подолу
Ја го поздравувам ПИНОКИОТО со и му препорачувам малце повеке да се пази:nesum: :pirat:Мислиш дека знаеш, а уствари ко празен лист си. Дека си лузер си, што кур бараш по историиве? Спомнав јас нешто за тоа? Спомнав серија б? Ете го мачорот сега тука е, а му го пуши на Интер, да ти кажам право мачорот дава one hell of a blowjob.
Празна глава... ај провери која година сме жити се! Па после зборувај.
А тоа смајлито на крај, слободно земи го прстот и пикни го во анусчето. Или сакаш мачорот да ти го пикне? Кажи слободно.
P.S. те поздравува дечково со песната Немој сречо немој данас!
![]()
Кико и остали...ви пропадна сезонава,така да џабе дробите празна слама
Немој не збори така другар ти ЈАС ќе те стрела! Ја кога реков дека толку им се амбициите на јуве за годинава тој мене почна да ми обесува дека незнам што зборам и дека за јуве е тоа неуспехШто ни пропадна сезоната ?
-Не ни се очекуваше од Јуве да земе титула, иако Ние навивачите сакавме.
+Целата беше Лига на Шампиони, и тоа го оствариа...наредна сезона со повеке финансиски приходи, нов стадион...и серазбира поголеми очекување.
едит- на местото на Деле Алпи ке се гради нов стадион така да ке почекаме за преселба.

Мислиш дека знаеш, а уствари ко празен лист си. Дека си лузер си, што кур бараш по историиве? Спомнав јас нешто за тоа? Спомнав серија б? Ете го мачорот сега тука е, а му го пуши на Интер, да ти кажам право мачорот дава one hell of a blowjob.
Празна глава... ај провери која година сме жити се! Па после зборувај.
А тоа смајлито на крај, слободно земи го прстот и пикни го во анусчето. Или сакаш мачорот да ти го пикне? Кажи слободно.
P.S. те поздравува дечково со песната Немој сречо немој данас!
![]()