- Член од
- 4 март 2021
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 36
Stvarno ne logicno. Barem za novive aplikacii znaat deka imate bg dokument zaso neli ne primaat bez toa...Со новиот. Идругари мои кои беа на интервју месец дена пред мене го имаат истиот статус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Stvarno ne logicno. Barem za novive aplikacii znaat deka imate bg dokument zaso neli ne primaat bez toa...Со новиот. Идругари мои кои беа на интервју месец дена пред мене го имаат истиот статус.
Јас немав стар доукумент а и другариве исто и примаја во конзулат. Од ко разбрав дека бараат стар документ с разбарав дома - прадедо бил бугарски војник - ама не најдов никаков документ, па успеав да најдам крштеница од прабаба на бугарски и нивна венчаница на бугарски. Чекам да ме извадат на дополнителна за да ги доставам документитеStvarno ne logicno. Barem za novive aplikacii znaat deka imate bg dokument zaso neli ne primaat bez toa...
Јас немав стар доукумент а и другариве исто и примаја во конзулат. Од ко разбрав дека бараат стар документ с разбарав дома - прадедо бил бугарски војник - ама не најдов никаков документ, па успеав да најдам крштеница од прабаба на бугарски и нивна венчаница на бугарски. Чекам да ме извадат на дополнителна за да ги доставам документите
Epa neznaev. Zaso ja znam po najnovo ako nemas dokument vrakaat na intervju...Јас немав стар доукумент а и другариве исто и примаја во конзулат. Од ко разбрав дека бараат стар документ с разбарав дома - прадедо бил бугарски војник - ама не најдов никаков документ, па успеав да најдам крштеница од прабаба на бугарски и нивна венчаница на бугарски. Чекам да ме извадат на дополнителна за да ги доставам документите
Не чекај и достави ги документите уште пред да те стават на дополнителна.Јас немав стар доукумент а и другариве исто и примаја во конзулат. Од ко разбрав дека бараат стар документ с разбарав дома - прадедо бил бугарски војник - ама не најдов никаков документ, па успеав да најдам крштеница од прабаба на бугарски и нивна венчаница на бугарски. Чекам да ме извадат на дополнителна за да ги доставам документите
Isto i jas cekam polozitelno veke 3 meseci intervju od juni 2019 cekam za potpis ama nema uste nistoPozdrav svima,ja sam iz Srbije imao sam intervju u 2019 godini i trenutno mi je status na
- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија. Koliko se ceka na potpis svi kazu oko 2 do 3 meseca i dali neko zna do kog su broja dosli za potpis.hvala
Od kade moze da se vidat/simnat?Сите ажурирања на ПРЕПИСКИ по конзулски пат 2019, 2020, 2021 и 2022 година -
Ako moze update?
Jas sum 17*/2020 intervju 23 01.2020 Sofija 14.03.2021 sum na finalna do denes uste nisto nema.Бр.27**/2020 година
Интервју 03.06.2020 Софија
конечна 28/5/2021
До овој момент нема промени.
се надевам на почетокот на 2023 година
Stignati se so promeni do juli/avgust 2019 so bileZdravo na site, me interesira uste kolku se ceka na ovoj status..na intrvju bev 14/01/2020 vo Sofija preku roditel sum.
- По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.