Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Darko uopste to ne sporim,licno mi smeta negativna energija koju siri sa svakim objavljivanjem.Nemam nista protiv njega ali pogledaj gore njegov pokusaj da me predstavi sa nekim userom koji nisam.Jeftin i ne uspeo trik...tesseract...mozda se i on javi,i to mu nije prvi put primetio sam i ranije kod nekih prepiski sa drugima.
No sve ima svrhu pa tako i ova objava u cilju raskrinkavanja.Razmisljam koliko neko mora imati zlobe i pakosti da se sluzi time.
Nekoliko puta sam procitao tekst i nigdje ne vidim da tebe spominje:unsure:
Jedino,ako si se na ovo "najgore ljudi koji najvise pricaju idu do reselera" uvrijedio?
Znaci,apsolutno te covjek nigdje ne spominje a ti ga prozivas:toe:

Nekoliko puta sam procitao tekst i nigdje ne vidim da tebe spominje:unsure:
Jedino,ako si se na ovo "najgore ljudi koji najvise pricaju idu do reselera" uvrijedio?
Znaci,apsolutno te covjek nigdje ne spominje a ti ga prozivas:toe:
Lemi kako objasnjavas kad moj post poturi pod drugi user i komentarise...kao kad bih njegov stavio umesto tvog i komentarisao.Al dobro prihvaticu da je napravio gresku...ljudski je gresiti...

Posto vidim da ste se palili na zrnovnicu al vise nije ona in sad je druga vec.Dobra zabava je sad trenutno najbolja pa navali vrhunska lista.
Samo opusteno molim bez nervoze.
Meni je to hobi ja ionako gledam max tv tako bez nekih spina molim ko je sta gdje i ko sa kim.Svak se druzi ko mu odgovara tako i ja biram drustvo u kojem se ugodno osjecam
Skola ponekad kosta al takav zivot.
Zivot je kratak pa uzivajte.
Автоматски споено мислење:

Panel, neznam što si sa ovom slikom htio da rečeš, može li malo da si jasniji sta i sa čim nemože od ovih servera...

Envoyé de mon M2101K6G en utilisant Tapatalk
Ne reklamiram jedan fini pleyer za LG tv ko si nemoze kupit nindu kako ju nazvao jedan nas dragi prijatelj i strucnjak iptv kojim ga ovim putem pozdravljam tamo negdje.A liste slucajno bas te unutra nista ono tako se potrefilo

Последно уредено:
Lemi kako objasnjavas kad moj post poturi pod drugi user i komentarise...kao kad bih njegov stavio umesto tvog i komentarisao.Al dobro prihvaticu da je napravio gresku...ljudski je gresiti...
Jedini logican odgovor je "automatsko spajanje misljenja"...Moze biti da se tvoj post pridruzio tom automatskom spajanju,pa je djelovalo kao da se tebi obraca.Mnogi se tako zeznu.

Jedini logican odgovor je "automatsko spajanje misljenja"...Moze biti da se tvoj post pridruzio tom automatskom spajanju,pa je djelovalo kao da se tebi obraca.Mnogi se tako zeznu.
Ma ok.prihvatam i tako,al ne vidim taj drugi post...pa me povuklo...no sve jedno nije previse bitno...mi smo bitni.

Na Kajgani uvek kajganasto odnosno muckasto :ojeaa::roker:.
Mislim dolaze hladni ,studeni dani tako da ....bit ce interesantno.
Trebali bi producenti iz HBO,Netflix,Amazon Prime i drugih producentskih studija proprate ovu temu imali materijala za snimanje :pos:.

Na Kajgani uvek kajganasto odnosno muckasto :ojeaa::roker:.
Mislim dolaze hladni ,studeni dani tako da ....bit ce interesantno.
Trebali bi producenti iz HBO,Netflix,Amazon Prime i drugih producentskih studija proprate ovu temu imali materijala za snimanje :pos:.
Fucka se tebi ti imas ninđu:D:D:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom