Namali malku so CNN stories.Друже ова се приказни за мали деца. Русија има 1.000.000 активен персонал, од нив ако ги одземеш војниците кои се на служење во моментот ќе добиеш интересна бројка. Во украина се ангажирани некаде 300к и тоа рачунај им е кремот на армијата. Затоа е пресмешен муабетов на некои тука дека се трошат залихите на нато, тоа е како да речеш им ги трошиме куршумите со тоа што гинат наши, ако се стегнеме еден ден ќе снемаат куршуми.
Засега во Украина русите користат се што имаат, приказните имаат свемирски срања ама не ги покажуваат се муабети за пред кооперација. Секоја армија која влегува во војна ги користи сите средства со кои располага до максимум, ако постои армија кој губи а не ги користи капацитетите до фул тогаш тоа е армија на идиоти. Русија веќе има загубено значителен дел како од својот персонал така и од својата опрема, и тоа нема да се надокнади лесно и никоја армија неможе да надокнади таква работа лесно. Самото збирање робијаши од по затвори и муабетот поарно тие одколку вашите синови покажува колку е часот за тој што знае да види.
Муабетот за зимата и економијата и слични глупости ми се најголема смешка, влегоа во војна, го јадат немиен и сега ќе видите економијата. Па ако беше за така што влегуваш во војна што се бламираш само гасот и нафтата да ги исклучеше истиот ефект.
Ги ликвидирале. Наводно во зграда биле партизаните.Партизаните во Херсон во моментов, улични битки.
Најверојатно нема. Ако тоа се случи, Русија ќе се распадне.Припадниците на Руската армија ќе си се качат у камионите и ќе си се вратат назад во Русија, жално и трагично за руското / про-руското цивилно население во Украина кое најверојатно ќе ја има истата судбина како Србите во Хрватска (операција Олуја 2 и тракторијада) ... правец - Москва !
Не знам дали ќе се повлечат, ама во овие неколку месеци, веќе два пати си го оставија про руското население на цедило, на милост и немилост на украинците.Припадниците на Руската армија ќе си се качат у камионите и ќе си се вратат назад во Русија, жално и трагично за руското / про-руското цивилно население во Украина кое најверојатно ќе ја има истата судбина како Србите во Хрватска (операција Олуја 2 и тракторијада) ... правец - Москва !
Единствен си на форумов шо ужива на убивање на цивили.Потребна ти е сериозна опсервација.Boom.. boom..Донецк
Мене ми е на игнор ставен уште од почеток!Единствен си на форумов шо ужива на убивање на цивили.Потребна ти е сериозна опсервација.
И ти си кинисал по лоши патеки и рамноземјачки медиуми.Vaka razmisluvaat NORMALNITE Austrijanci.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Членот е буквално дупли јузер, претходниот му беше засекогаш баниран и еве го пак назад...имам пишувано и претходно околу ова, штама никој ништо не презема.Мене ми е на игнор ставен уште од почеток!
Не вреди вакви изгубени души да ги перцепираш воопште дури ни на форум.
Остај го на бауштале нека му викаат и цркаат, глеј си сеирот!
Toa go davaja na nacionalna TV vo Udaren Termin 20:00h denes i nema nikakva vrska zo ramnozemjacki mediumi.И ти си кинисал по лоши патеки и рамноземјачки медиуми.