Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.140
Поени од реакции
2.250
Може да ја пробате и Динамо т2 1+, 1.9коеф беше во Спорт Лајф.

Мислам дека ќе дадат еден местачиве.

Може и Т2 1+ пп, 3 и нешто, пред да се изморат.
Koj iskoristi iskoristi, cist poklon, Milan sezonava ne se stabilni vo odbrana.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.962
Поени од реакции
9.593
Би го пробал ППД Загреб 1 2,30 поради стилот на игра на двете екипи и остали фактори ама надвор сум од кладење месеци веќе. Пробајте на ситно

Член од
14 декември 2021
Мислења
845
Поени од реакции
3.293
Se otepaa od poeni ovie, kakov minus... 250 ke si stavat. Nurnav 200k denes. Ama ne e strasno poslednite 15-20 dena kjar sum nekoi si 2 milioni dinari.
Kako se zafrknav so Furnier shto go igrav na pogolemata granica cccccccc.
Море како тргна второ ништо чудно и минус да биде

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ne stignav da vi raskazam zasto go odigrav Furnier na pogolemata granica 18.5 a ne na osnovnata 16.5.
Nikogas ne igram vaka igraci na pogolema/pomala granica, samo na osnovnata.
Denes vleguvam vo soccer kladilnicata i go pravam tiketot preku telefon, 16.5 za plus mu davaat 1.80, nisto si rekov me mrzi da odam do drugi kladilnici i limitiraat plus ke treba vo 2-3 da odam.
I aj si rekov na pogolemata granica ke go igram.
Samiot sebesi si go staviv kurot. U picku mater.
A dobiten bev na 16.5.
Majkata vo picka da mu ja ebam na Furnier vo prvite 5 minuti stavi 9 poeni, posle toa naredni poeni stavi samo edna trojka kon kraj na treta cetvrtina.
Se da mu iznaebam trebase lesno da go dade.
Mnogu umren igrac e ovoj ne go igrajte nikogas povekje.

Член од
14 декември 2021
Мислења
845
Поени од реакции
3.293
И да ти кажам право така и играше, мртво без волја, не сакаше да превземе. Добро е што и основната ја даде и тоа по продолженија.

Член од
16 април 2014
Мислења
7.344
Поени од реакции
11.768
Ти се чудам реално. Умрен бил оти не дал 19, а не си ти умрен што го играш на 18.5?
Како вака секогаш други ви се криви? Мислам во ред, ако ти олеснува така нека биде, само ќе закачиш некој др на 2-3 поени повисока за некој ден, па пак ќе плачиш.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ти се чудам реално. Умрен бил оти не дал 19, а не си ти умрен што го играш на 18.5?
Како вака секогаш други ви се криви? Мислам во ред, ако ти олеснува така нека биде, само ќе закачиш некој др на 2-3 поени повисока за некој ден, па пак ќе плачиш.
Procitaj ubavo sto sum napisal...
Se krivam samiot sebe shto napraviv taka. Umren sum i jas ama umren e i toj, kako moze vo prvite 5 minuti 9 poeni da stavi i posle toa so kraj na treta cetvrtina da ne stavi ni eden poen ???? 8 shuta po red gi utna otkako gi stavi tie 9 poeni vo prvite 5 minuti.
Poumren igrac zdravje.
Za vo odbrana da ne praime muabet, go pregazija site posebno Fonntechio go vozese kako malo dete.
Umren najumren, celo prvenstvo e vakov.
Skapanica prvoklasna.
Shteta za italijancite a shteta i za turcite, na kraj ovie ke osvojat zlato toa ke bide vrv kakov ne sme gledale vo istorijata na kosarkata.
Автоматски споено мислење:

И да ти кажам право така и играше, мртво без волја, не сакаше да превземе. Добро е што и основната ја даде и тоа по продолженија.
Koga pocna utakmicata posle tie 9 poeni za 5 minuti izgledase kako da ke im stavi 30+ bez probem. Megjutoa likot ostatokot od utakmicata go pomina kriejki se po kjosevi.
Dobro se kriese nema sto, Heurtel ni ednas ne go vide kade e skrien pa zatoa gledase kon koshot i ja resi utakmicata na svoja raka.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.371
Поени од реакции
5.461
Тој шо игра играчи, можи да проба овај пар од ракометот за денес:
О.Yahia (Vesz). 4,5 +
O.Magnusson (Mag). 6,5 +

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Boce te lajknal, cudete se zaedno.
Ama pred toa procitajte sto imam napisano.

Kajgana Shop

На врв Bottom