Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ИмашКладба уште од сега?![]()

СекакоИмаш![]()
Ако не е Пелистер пред Вардар на табелата на крајот од оваа сезона, јас ќе го деактивирам профилот тука, ако не ти ќе го деактивираш.
Deal ?![]()

Со задоволстцо ќе му одстапам место на подмладокот на кајгана форум.Секако
Малку ќе ми биде криво да не си дел од форумов во јули, убаво си дискутиравме во минатото, ама тоа е![]()

Sedi be kaj ke idesСо задоволстцо ќе му одстапам место на подмладокот на кајгана форум.
Мада искрено, ќе фалиш на форумот за наредна сезона.![]()
ke si daes u bure edna tura I gotovo. Ako vaka si odite edem po eden site koj ke dupime posle
(se salam)

На сред второ му се ресетира на 00:00 сатотНека му кисни, уба акција и голче, не видов на преносот само кој беше, за малку ќе ја ебевме на крај, паднаја за пенал тие скокнаја сите бараја, не се виде убо дали беше, судијата не досуди ништо, после то каква контра ни напраја благодарение на играч од средината прием напрај не виден до сега братот, на средината место да стопира му избега топката 10тина метра и блиску до голот шутираја....
п.с. покасно почна ? Оти според времето на стримот до 105та се играше
Едит: Никучо даде гол

Аиии , не видов дека имат црвен ...Katastrofa sme!
Kade be prva liga so vakva igra aj prvoto nesto igravme na prekini imavme sansa ama vtoroto na gol ne sutnavme odevme na penali celo vreme iako imaa igrac pomalku i crven karton od ko vleze 60 minuta ona 7ta Ujkan Muca(prvata sam ne pobedi ) uste poke se uplasivme i redno e da mu se zablagodarat na Borce Manevski i Petar Ljamcevski dzabe drzat mesto na decata i drugite igraci gi trosat za nivnite greski i ne zalaganje, stramota i za Mane namesto da gi tera vo napad da ja resime nasite lezat zdrzavaat vreme vaka nemame sansi za rpvite tri mesta sreka so dadovme gol i sega e najvazno slednite tri natprevari da pobedime vo Ohrid pa doma so Voska i na gosti so Plackovica posle e polesen rasporedot ako nemame tri od tri nemame sansi za prvite mesta!
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk