Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Имаш :D
Ако не е Пелистер пред Вардар на табелата на крајот од оваа сезона, јас ќе го деактивирам профилот тука, ако не ти ќе го деактивираш.
Deal ? :giggle:
Секако :D

Малку ќе ми биде криво да не си дел од форумов во јули, убаво си дискутиравме во минатото, ама тоа е :D

Секако :D

Малку ќе ми биде криво да не си дел од форумов во јули, убаво си дискутиравме во минатото, ама тоа е :D
Со задоволстцо ќе му одстапам место на подмладокот на кајгана форум.
Мада искрено, ќе фалиш на форумот за наредна сезона. :D

Со задоволстцо ќе му одстапам место на подмладокот на кајгана форум.
Мада искрено, ќе фалиш на форумот за наредна сезона. :D
Sedi be kaj ke ides:D ke si daes u bure edna tura I gotovo. Ako vaka si odite edem po eden site koj ke dupime posle :D (se salam)

Утре за купот нема шо да се очекува ако е само еден натпревар Гостивар си ја заврши работата стави забрана за навивачи и ојдоја во Мала Речица да се игра како му дозволо ФФМ е прашање за милион долари плус нивни судии како некни во Битола и толку од нас

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Нека го попушат сега хехе во 95-та 0-1.
п.с. Подобро играме на гости оти се браниме и на контра..Дома а треба посед и ни се затворат одма проблем

Нека му кисни, уба акција и голче, не видов на преносот само кој беше, за малку ќе ја ебевме на крај, паднаја за пенал тие скокнаја сите бараја, не се виде убо дали беше, судијата не досуди ништо, после то каква контра ни напраја благодарение на играч од средината прием напрај не виден до сега братот, на средината место да стопира му избега топката 10тина метра и блиску до голот шутираја....
п.с. покасно почна ? Оти според времето на стримот до 105та се играше :confused:
Едит: Никучо даде гол

Нека му кисни, уба акција и голче, не видов на преносот само кој беше, за малку ќе ја ебевме на крај, паднаја за пенал тие скокнаја сите бараја, не се виде убо дали беше, судијата не досуди ништо, после то каква контра ни напраја благодарение на играч од средината прием напрај не виден до сега братот, на средината место да стопира му избега топката 10тина метра и блиску до голот шутираја....
п.с. покасно почна ? Оти според времето на стримот до 105та се играше :confused:
Едит: Никучо даде гол
На сред второ му се ресетира на 00:00 сатот :)
После почнаа да го местат , мислев го наместија точно ама едно 7-8 минути промашија :)

Katastrofa sme!
Kade be prva liga so vakva igra aj prvoto nesto igravme na prekini imavme sansa ama vtoroto na gol ne sutnavme odevme na penali celo vreme iako imaa igrac pomalku i crven karton od ko vleze 60 minuta ona 7ta Ujkan Muca(prvata sam ne pobedi ) uste poke se uplasivme i redno e da mu se zablagodarat na Borce Manevski i Petar Ljamcevski dzabe drzat mesto na decata i drugite igraci gi trosat za nivnite greski i ne zalaganje, stramota i za Mane namesto da gi tera vo napad da ja resime nasite lezat zdrzavaat vreme vaka nemame sansi za rpvite tri mesta sreka so dadovme gol i sega e najvazno slednite tri natprevari da pobedime vo Ohrid pa doma so Voska i na gosti so Plackovica posle e polesen rasporedot ako nemame tri od tri nemame sansi za prvite mesta!

Katastrofa sme!
Kade be prva liga so vakva igra aj prvoto nesto igravme na prekini imavme sansa ama vtoroto na gol ne sutnavme odevme na penali celo vreme iako imaa igrac pomalku i crven karton od ko vleze 60 minuta ona 7ta Ujkan Muca(prvata sam ne pobedi ) uste poke se uplasivme i redno e da mu se zablagodarat na Borce Manevski i Petar Ljamcevski dzabe drzat mesto na decata i drugite igraci gi trosat za nivnite greski i ne zalaganje, stramota i za Mane namesto da gi tera vo napad da ja resime nasite lezat zdrzavaat vreme vaka nemame sansi za rpvite tri mesta sreka so dadovme gol i sega e najvazno slednite tri natprevari da pobedime vo Ohrid pa doma so Voska i na gosti so Plackovica posle e polesen rasporedot ako nemame tri od tri nemame sansi za prvite mesta!

Аиии , не видов дека имат црвен ...
Гледам лежат се тегнат и чекат контра .
Инаки средината ни е катастрофа . Петар Љамчевски катастрофа до сега , Благоја не можи да игра на средина , поарно да го повлечи на лев бек или појма немам крило или на клупа и тој .
Маневски е дооден нема ни старт ни шпринт и пресинг да напрај ни брзина ништо .
И онај Бакречевски слаб многу ...
Инаку со ваква игра т.е. со ваква поставеност и овие стартни играчи ништо не прајме .Едино нека седат сите на наша половина и нека чекат контра и дома и гости.
Или Мане нека трга Љамчевци од средина и нека проба со други , таму .
И онај Бакрачески треба на клупа да го седнат .

toj bakracevski od kaj go nosat be da go plakjat da igra, pojma nema od zivoto klaj dete od pioneri nekoe poarno

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom