Цепидлака си бил одувек.Мислам дека е појако, и дека не разликува Ирак од Либија.
Објасни ми, како може земја со 5000 нуклеарни глави да биде здробена?Не знам што лупеташ. Ова е само симболичен напад врз НАТО. Да беше буквален напад, Русија ќе беше здробена до сега.
Во MAD, заедно со целата планета.Како?
Мислев на руската армија, не на државата. Не верувам дека НАТО би навлегле на територијата на Русија дури и да дојде до одбранбена војна.Цепидлака си бил одувек.
Автоматски споено мислење:
Објасни ми, како може земја со 5000 нуклеарни глави да биде здробена?
Како?
Какви демонстрации?Ако демонстрациите во Србија ги нарекувате војна, немате поима што би значело НАТО стварно да имало војна со Србија досега.
Клучен е за водоснабдувањето на Крим.Инаку украинците ја започнале офанзивата. Наредниве денови треба да има попрецизни информации. Мое мислење ќе биде тешко за Русите да го задржат Керсон. Реката би била добра граница за идно статус кво ситуација.
TAKAJE 11!1!11!!!Не знам што лупеташ. Ова е само симболичен напад врз НАТО. Да беше буквален напад, Русија ќе беше здробена до сега.
Точно, започнале офанзива… ама Деки вика накај Лвов билаКакви демонстрации?
Автоматски споено мислење:
Инаку украинците ја започнале офанзивата. Наредниве денови треба да има попрецизни информации. Мое мислење ќе биде тешко за Русите да го задржат Керсон. Реката би била добра граница за идно статус кво ситуација.
Demonstracii na bombardiranje so osiromasen uranium.демонстрации
Штета што се само твој мислења, во реалноста тешко дека ќе биде, зар мислеш дека русите пиеле водка и не знаеле дека ќе има офанзива (мислам кој не знаеше со месеци) па не се спремале, јас ништо значајно не очекувам, може само офанзивата да оди кон Николаев или Запорожје, тоа ми е на мене енигмата каде ќе одат русите.Инаку украинците ја започнале офанзивата. Наредниве денови треба да има попрецизни информации. Мое мислење ќе биде тешко за Русите да го задржат Керсон. Реката би била добра граница за идно статус кво ситуација.
Нема нашите да ги видиш уништени, него со Z.Бтв никој не коментира дека им обориле два авиона су-25 на укрите?!
Можно е да се нашите
Нашите беа 24-ки и не верувам дека би летале без посериозен ремонт, некој што се движи околу аеродромот би можел да каже дали уште стојат.Бтв никој не коментира дека им обориле два авиона су-25 на укрите?!
Можно е да се нашите