Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    762
Мене ми се муабетите оклу 30 биолаборатории посебно интересни. Овие американциве си играат кур со планетава и луѓето, ја мислам доста им беше.

И Русиве честитале дн на независност вчера.
Честитале со убивање 25 цивили на железнилка станица.Т.н. ,,моќна"руска армија пошто се посра у гаќи и дојде до статус кво и неможе на бојно поле ,се почесто ќе гаѓа цивилни објекти и точки и ќе убива цивили,надевајќи се дека така ќе ја деморализира Украина.Типично курвински,како што и се очекува од вештерката Путинка.

Честитале со убивање 25 цивили на железнилка станица.Т.н. ,,моќна"руска армија пошто се посра у гаќи и дојде до статус кво и неможе на бојно поле ,се почесто ќе гаѓа цивилни објекти и точки и ќе убива цивили,надевајќи се дека така ќе ја деморализира Украина.Типично курвински,како што и се очекува од вештерката Путинка.
Ова во моментов од капацитетот што имаат да го искористат е ништо, имам чувство дека зимово можеби ќе прерасне на нешто повеќе од Украина.

Русите решија да ја преземат контрофанзивата на Украинците од Херсон. Николаев е под опасност да биде отсечен.
:kuracc:

Русите напредуваат на терен, повеќе ми изгледа Украинците дека се во очај чим “сеат“ мини низ Доњецк и прават атентанти на цивили

Последно уредено:
Вакви мини да фрлаа Русите по украинските градови, тоа ќе беше траорно да се гледа по светските медиуми. Ќе се јавуваа од терен, ќе ги сликаа, ќе викаа експерти по емисии да ги анализираат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom