- Член од
- 9 август 2012
- Мислења
- 285
- Поени од реакции
- 1.309
Ракување а-ла БоЈо
А слава на Македонија кога?Честит ден на независноста на Украина!
Слава Украини..смрт на фашизмот окупаторски!
Прегледај го приврзокот 342803
На 8-ми септември.А слава на Македонија кога?
Прегледај го приврзокот 342880
Da ama toa e Severna.На 8-ми септември.
Честитале со убивање 25 цивили на железнилка станица.Т.н. ,,моќна"руска армија пошто се посра у гаќи и дојде до статус кво и неможе на бојно поле ,се почесто ќе гаѓа цивилни објекти и точки и ќе убива цивили,надевајќи се дека така ќе ја деморализира Украина.Типично курвински,како што и се очекува од вештерката Путинка.И Русиве честитале дн на независност вчера.
Ова во моментов од капацитетот што имаат да го искористат е ништо, имам чувство дека зимово можеби ќе прерасне на нешто повеќе од Украина.Честитале со убивање 25 цивили на железнилка станица.Т.н. ,,моќна"руска армија пошто се посра у гаќи и дојде до статус кво и неможе на бојно поле ,се почесто ќе гаѓа цивилни објекти и точки и ќе убива цивили,надевајќи се дека така ќе ја деморализира Украина.Типично курвински,како што и се очекува од вештерката Путинка.
Русите напредуваат на терен, повеќе ми изгледа Украинците дека се во очај чим “сеат“ мини низ Доњецк и прават атентанти на цивилиЧеститале со убивање 25 цивили на железнилка станица.Т.н. ,,моќна"руска армија пошто се посра у гаќи и дојде до статус кво и неможе на бојно поле ,се почесто ќе гаѓа цивилни објекти и точки и ќе убива цивили,надевајќи се дека така ќе ја деморализира Украина.Типично курвински,како што и се очекува од вештерката Путинка.