- Член од
- 30 август 2021
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 2.629
Па не би се сложил Хепта, баш сакав да пишам виц.. Се шетале поп, оџа и телемит... и одма си ги видов негативните како ми ги ставаш.Во секој подфорум може да се отвори Телема.
Па не би се сложил Хепта, баш сакав да пишам виц.. Се шетале поп, оџа и телемит... и одма си ги видов негативните како ми ги ставаш.Во секој подфорум може да се отвори Телема.
ОФИЦИЈАЛНО!Па не би се сложил Хепта, баш сакав да пишам виц.. Се шетале поп, оџа и телемит... и одма си ги видов негативните како ми ги ставаш.
Може да пишуваш слободно вицови со религиозна тематика.Останува темата „Религиски вицови“ во подфорумот - да собере богаство народно и да собере луѓе кои ќе ги заинтересираме за религиите и учењата.
Што скокаш одма , кога не си повикан?Колку боли Телема -- ауч
Телема е религија, философија, иницијаторска струја, начин на живот, на смрт... но тоа ти не разбираш - држи се до христијанскат библија и не се заморувај со Телема за кај е... гледај дома да не ти влезе, та за другото ич да не му се сеќираш.
Во секој подфорум може да се отвори Телема.
Кога пишуваш глупости мора да скокне човек да те спасува!....
Колеги,
Мислам дека е време да ве оставам на подфорумов да дискутирате сами меѓу себе, а јас малку да одморам од вас, а и вие од мене - си ги знаеме идеите секако премногу добро во однос на религиите, верувањата и надежта што ја имаме за нас и човештвото - та не сме од вчера, нели
Гледајте да не се навредувате за да нема пријави и да се заморуваме со глупости, па да морам да уредувам, бришам или „не дај боже“ казнени да се доделуваат - држете се до темите и не дозволувајте да ве понесе жарот на една дискусија.
Цитирајте во соодветна тема ако имате што да одговорите, а не е за во темата каде што сте тагнати или цитирани.
Ќе се пишуваме во иднина, сигурно.
Ќе ве читам „тајно“ со кафенце - но ве оставам сами, да видам што дискусија може да развиете меѓу себе, за било која од темите, стари или некои нови идни скокотливи теми...Ти посакувам пријатен одмор и успех на полето на кое си одлучил да го фокусираш своето време. За останатите не знам, но ја лично ќе направам - а веќе и правам ако не примети - сериозен обид да го испочитувам овој твој аманет.
Помини ни на кафе
Наздравје нека ти биде секое "тајно" кафенишење и се надевам кога ќе дојдеш повторно јавно на форумов, ќе имаш некои новитети за телемата и за вашата братска заедница, дали се проширува или се распаѓа...Ќе ве читам „тајно“ со кафенце - но ве оставам сами, да видам што дискусија може да развиете меѓу себе, за било која од темите, стари или некои нови идни скокотливи теми...
Колеги,
Мислам дека е време да ве оставам на подфорумов да дискутирате сами меѓу себе, а јас малку да одморам од вас, а и вие од мене - си ги знаеме идеите секако премногу добро во однос на религиите, верувањата и надежта што ја имаме за нас и човештвото - та не сме од вчера, нели
Гледајте да не се навредувате за да нема пријави и да се заморуваме со глупости, па да морам да уредувам, бришам или „не дај боже“ казнени да се доделуваат - држете се до темите и не дозволувајте да ве понесе жарот на една дискусија.
Цитирајте во соодветна тема ако имате што да одговорите, а не е за во темата каде што сте тагнати или цитирани.
Ќе се пишуваме во иднина, сигурно.
Туку не знам дали примети, ја направив секс меџик во онаа тема со фотките, ко да сум осетил дека ќе одмараш.... па еве да ти покажам практично виртуелно. Некогаш кога ќе поминеш на кафе, погоди која фотка е моја........Ќе ве читам „тајно“ со кафенце - но ве оставам сами, да видам што дискусија може да развиете меѓу себе, за било која од темите, стари или некои нови идни скокотливи теми...
Назад-напред се исто, но гледам форумов тапкал во место.Добро дојде назад @alf
Битно е дека си тука, со исти идеи и после толку време отсуство... добро дојде, иако ќе нема кому да му објаснуваш како ти ја разбираш христијанската библија.Назад-напред се исто, но гледам форумов тапкал во место.
Слабо ја движиш водата?
п.с.не ме цитирај по темите на игнор си.
Јасно беше дека сите членови ќе ги избркаш.Како вол во купус си запнал телема, нов еон, линкови до блогот, папагалски "да се потсетиме", потенцијални членови ловиш....олади малку.Гробишта ти е форумов.Битно е дека си тука, со исти идеи и после толку време отсуство... добро дојде, иако ќе нема кому да му објаснуваш како ти ја разбираш христијанската библија.
Никој не го интересира тоа повеќе...
Остави политика, не и е тука место.Кога светот е во војна и човечките вредности се изместени - луѓето не многу сакаат да зборуваат, посебно не за религии, духовни пракси, внатрешен пат и верувања.
А и доаѓаат нови генерации, синови и ќерки, од кои многумина ќе знаат многу малку за овие нешта што ние ги знаеме за старите учења и верувања.
Но, наше е да го подобриме тоа.
Бидејќи си на игнор, не постои "ние".P.S. На форумов одговарајќи на некој овозможуваме да прочита некој трет за нештата од друга страна. Та не сме саде ние...
Благодарам за моќта што ми ја даваш со овој став.Јасно беше дека сите членови ќе ги избркаш.Како вол во купус си запнал телема, нов еон, линкови до блогот, папагалски "да се потсетиме", потенцијални членови ловиш....олади малку.Гробишта ти е форумов.
Остави политика, не и е тука место.