Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... бреее џабе било ...и затоа во иднина, кога ќе имаш шанса да доминираш и да допреш бутка, цицка, цело тело или задница на некоја женска, тогаш нека ти се исполни по-еротското да добиеш само женски врат и ништо друго!Џабе голи тела кога нема по-еротско нешто од виденото на слика 15.
![]()
Мислам дека иницираш нешто интересно, да претпоставиме чија фотка е.Гласно за 9,15 и 12 @bijons
Па за неколку фотографии јас практично сум уверен чии се.17 не е моја,за жал бев два дена без телефон,и закаснив да се пријавам.Мислам дека иницираш нешто интересно, да претпоставиме чија фотка е.
Пример ја мислам дека 17 е твоја.
![]()
Ako nishto drugo... zrachi so tvojata energija.Па за неколку фотографии јас практично сум уверен чии се.17 не е моја,за жал бев два дена без телефон,и закаснив да се пријавам.
Не сум јас. За мене лично ми беше ова премногу така да се одлучив да се повлечам.Мене 7. ми зрачи со енергијата на @__Vita____ , сензуалност, убавината на телото, веќе ја осетија колегите на ниво како Венера. Но не мислам дека е Вита, мислам дека она не ми ја испочитува темата како ја нејзината.
Плус на 7 има многу повеќе светлина отколку што Вита би се осмелила.
Но таа е енергијата, барем мене така ми зрачи.
Јеп, да бев јас, ќе ви пратев црна слика па ќе моравте да ја осветлувате за да видите што еПлус на 7 има многу повеќе светлина отколку што Вита би се осмелила.
Знам, ја само за енергијата праам муабет, еве го погодив и Чиф Кук дека е таа енергија.Не сум јас. За мене лично ми беше ова премногу така да се одлучив да се повлечам.
Јеп, да бев јас, ќе ви пратев црна слика па ќе моравте да ја осветлувате за да видите што е![]()
Ja mislam 9 e srce ama ima taka.... zreli misli koi bi im bile interesni na tipovi ko nas. Mislam deka odat vo nasoka na 16.9 е срце, а 16 остава без здив.. и мислам дека знам за која се работи
Ja mislam 9 e srce ama ima taka.... zreli misli koi bi im bile interesni na tipovi ko nas. Mislam deka odat vo nasoka na 16.
Не, имам веќе господарка, она и мајците ми ги принта.да не е твој оној профил кој бара господарка секои три месеци на форумов.
Во негова одбрана.Goli pistolj dibio nula poeni![]()