Б
бристол
Гостин
se stepaa be. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dobro vlecenje za kosa nema nikakva sankcija wtf pred oci mu sw desava na sudijava? Dva pati sudiive ocaj
Среќен бод за Тотенхем денеска, ги утепаа Челзи за мене не се поквалитетни ни од Арсенал, потпишувам. Да беше Конте во Арсенал хајпот ќе беше за нас.Кој бе царе ко да сте ги потпишале прајм Меси и Марадона ќе има падови како што рече играч по играч рачунај ги пак немате подобар тим.
Незначи дека неможете долга е сезоната али од менаџер до играчи подквалитетен тим имаат Спарси. Лани сите го ставаа Јунајтед на 3то он флопна.
Иначе овој перикле колку е нездрав.
Треба да има санкција за онаква грмушка на глава, сместа лустер би го манал.Dobro vlecenje za kosa nema nikakva sankcija wtf pred oci mu sw desava na sudijava? Dva pati sudiive ocaj
И Тухел доби црвен.И Тухел не доби црвен? Па која е логиката кога и двајцата се кошкаа.
Катастрофално судење, како може тоа за фаул да не го досудиш, секој можен човек виде само линискиот не.
И не беше само тој фаул, имаше еден куп и на двете страни што не ги судеше.
На знам дали видовте на крај, Ромеро го кубеше Кукурела и од Вар никаква реакција.
Тој па Кукурела со косата, како може таков жбун да имаш, само за кубење му е
После Арсенал, Челзи е најоштетен редовно. Барем спрема нивните навивачи.
Затоа што е подобар менаџер царе.Среќен бод за Тотенхем денеска, ги утепаа Челзи за мене не се поквалитетни ни од Арсенал, потпишувам. Да беше Конте во Арсенал хајпот ќе беше за нас.