Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    739

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.484
Поени од реакции
4.322
Нуклеарката ако се рокне/експлодира/оштети токму Украинците најмногу ќе го кркаат (радијација)
Прегледај го приврзокот 341561
Автоматски споено мислење:

Че има и тоа, не се сеќирај ич !
Ама ufotable да го анимира, типот на хелсинг да го црта, а араки да го пишува. Опенинг од прва сезона атак он тајтан метал верзија

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ама ufotable да го анимира, типот на хечсинг да го црта, а араки да го пишува. Опенинг од прва сезона атак он тајтан метал верзија
Освен филмој, сигурно че има и видео-игри, че моеш да бираш со кој тим че играш, ја че играм со Кадировците и че ги пуцам Азовците... :icon_mrgr:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.484
Поени од реакции
4.322
Освен филмој, сигурно че има и видео-игри, че моеш да бираш со кој тим че играш, ја че играм со Кадировците и че ги пуцам Азовците... :icon_mrgr:
Сталкер веќе има 10тина години.
Duty=Azovstal
Mercs:Russians
Monolith:Chezchens
Freedom: Donbas
Clear sky: Also russians
Bandits: Nato

Член од
14 август 2018
Мислења
4.880
Поени од реакции
10.872
И јас имам многу ќеиф да го снимат “Ghost of Kiev”…
Ама холивуд се толку отидени со woke-изам што место Том Круз, ќе земат некој црнец шимеил :pos:
Сигурно и прикаската ќе биде: геј љубовен триаголник , кршење на кичмата на другар му(патем топол другар), нигата се изнервируе, пушта рачна, убацуе у прва ала фаст енд фјуриоз, летнуе, утепуе сто души, ја гледа сликата на Олександар, тука суза капнуе…
Гледа му свети ламбичето дека на резерва е, утепуе уште 45 авиона на враќање…
И клетите руси онака “педерски” од зад грб му пуштаат ракета, го погодуваат! Он се бори херојски, тука нешто флешбекови го маваат, авионот чури како фап 13-ка… кога за финалето облаците се расчистуваат и пред него се појавуе едно виножито така симболично за сите угнетени педери од клетите руси!

Вака нешто би изгледал за жал ако го снимат:(

Член од
14 август 2018
Мислења
4.880
Поени од реакции
10.872
Кај русите обично е Ил-76 и има позив “Црн лебед”(черныј лебедь)!
Бтв страшно добра песна е оваа..

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.692
Дали се слушаш што збориш?!

Па Русија е таа што изврши инвазија врз независна земја а не Украина. Сѐ дури Русија окупира туѓа територија ќе има крв, путинските кучиња мора да се повлечат од сите окупирани територии вклучувајќи го и Крим.
Дали ова важи и за Косово?

Член од
3 март 2021
Мислења
584
Поени од реакции
1.001
Дали ова важи и за Косово?
Секако, и по меѓународен закон Косово е дел од Србија и само некој што се лаже сам себе ќе го тврди спротивното.
Патем дпмне беа едни од првите кој ја признаа 'независноста'

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.013
Поени од реакции
34.418
Малце офтопик прашањево ама затоа Србите ставиле орел на технички превртено руско знаме за да се разликува во ваков случај?
Мислиш дека фудбалските хулигани се добри познавачи на хералдика и детали на знамињата? :)
Но сериозно Русија нема орел на знамето. Имаат на грбот (coat of arms).

Kajgana Shop

На врв Bottom