Ti po stapala da ne si? Toa valjda naredna tema ke bideКеиво ми е дека само дланки има…ај ќе прробам раце да ставам
Доколку гласате за мене наредната тема ќе биде од еротска природа, еве да си кажам доколку не е јасно.Ti po stapala da ne si? Toa valjda naredna tema ke bide
Викаш да почнеме да се бричиме а?Доколку гласате за мене наредната тема ќе биде од еротска природа, еве да си кажам доколку не е јасно.
Кој како сака, ја пример сум многу влакнест а тоа и е на @коцка фетиш.Викаш да почнеме да се бричиме а?
Оф корс ќе отворам утре тема за гласање во 15:00, за сите што не ставиле раце, да ги стават!!може до утре попладне? или каснам
Ako e ova perpetum mobileto ja Vlade odma ti ja prepushtam pobedata!Jas zakasniv malce od opravdani pricini, no ako mozis vmetnija .
Прегледај го приврзокот 340986
Ne e, samo e fotka od eden obicen raboten den.Ako e ova perpetum mobileto ja Vlade odma ti ja prepushtam pobedata!
samo se zezav po inercija, super e fotkata.Ne e, samo e fotka od eden obicen raboten den.
Ne se site programeri tuka, nekoj treba i da se izvalka za da si ja izvaj platata .