Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно ти си дел од таа групадефинитивно најкреативната група во МК
Ме проби графит #146Дефинитивно ти си дел од таа група![]()
zagina VardarСакав да прашам кој умрел.![]()
Орелот на знамето е утнат или само мене така ми изгледа ?
Ovie vo slika se od MKD znaci, od prilika 30 do 40 se od ovde. No ke ima i iselenici vo stadion.Орелот на знамето е утнат или само мене така ми изгледа ?
Инаку све што е ултрас подржавам и супер за гостувањето во Шведска. Се надевам има луѓе тука и од МКД не се само иселеници.
thamk you![]()
Shvercerat Shkup - SHKUPI vs Dinamo Zagreb (26.07.2022)
Shvercerat Shkup - SHKUPI vs Dinamo Zagreb (26.07.2022)Uefa Champions League#SHKUPI #ShverceratShkupyoutu.be
emjoy
Уште постоите?![]()
Shvercerat Shkup - SHKUPI vs Dinamo Zagreb (26.07.2022)Uefa Champions League#SHKUPI #ShverceratShkupyoutu.be
enjoy
Како ви се намалува бројката, камерава менува агол и сликата се заматува.![]()
enjoy
Не се разбирам многу, но зошто на секое ваше навивање преовладуваат знамиња со УЧК? Тоа нели е нешто поврзано со тероризам, убиства, војни? Или е некоја подгрупа на Шкендија? Или пак тоа ви е маалскиот клуб во мал фудбал?Прегледај го приврзокот 340884
ne znam za MKD tifoscena, no za Albanskata tifoscena ova e edno od najvisokata gostuvanje po KM (so bus).