Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
pozdrav gde mogu naci
IPTV Playlist Checker v1.2.4
Автоматски споено мислење:

Hvala puno

Pozdrav! Jel radi kome dobra zabava preko mac-a? Kod mene ne radi ni na tv-mate-u ni iptv extreme a ni preko pc-a u sahbaz stalker playeru. Ne bi to bilo ništa čudno, da bar učita listu, ali ništa, ne reagira. Ali sa stormom i dalje izvlačim liste. Ako može pomoć/objašnjenje u p.m.
Ps: probao i vpn, ali ništa
Normalno radi na SFVIP playeru...

jok, probao, acces denied... ocito nešto krivo radim, ili nisam u toku ako se nešto projenilo zadnjih mjesec-dva

Pozdrav! Jel radi kome dobra zabava preko mac-a? Kod mene ne radi ni na tv-mate-u ni iptv extreme a ni preko pc-a u sahbaz stalker playeru. Ne bi to bilo ništa čudno, da bar učita listu, ali ništa, ne reagira. Ali sa stormom i dalje izvlačim liste. Ako može pomoć/objašnjenje u p.m.
Ps: probao i vpn, ali ništa
Nema objasnjenja radi normalno al se frajeri bahataju pa nema vise info za nista.

jok, probao, acces denied... ocito nešto krivo radim, ili nisam u toku ako se nešto projenilo zadnjih mjesec-dva
Ако си скенирал блокирана ти е ИП адресата. Инаку наместо /c/ треба да стои нешто друго и тогаш ќе работи.
500.png

Ma skeniram preko vpn-a, a1 hrvatska, a moj provider je T-Com, restart kompa i routera ne pomaže...

Dal nekom radi
Moja Supernova
Exenet
Dobrazabava
U STB
Ali da nije prerplatnik supernove i Exenet hvala lepo

I u kojoj listi ima Disney Channel SRB sa SRB SUB

If you scanned, your IP address is blocked. Otherwise, there should be something else instead of /c/ and then it will work.
Прегледај го приврзокот 340358
If you scanned, your IP address is blocked. Otherwise, there should be something else instead of /c/ and then it will work.
Прегледај го приврзокот 340358
Sad sam tek skužio što si mi uistinu poručio, nisam bio doma nego sam usput na brzinu preletio preko tvojeg posta i slike. Znači umjesto /c/ trebam naći nešto što nije c nego malo više slova.... Fak to je preveliki level za mene, kako to naći?

Dal nekom radi
Moja Supernova
Exenet
Dobrazabava
U STB
Ali da nije prerplatnik supernove i Exenet hvala lepo

I u kojoj listi ima Disney Channel SRB sa SRB SUB

#EXTINF:0 tvg-id="ext" group-title="Channels",Star Folk 1 HD
#EXTINF:0 tvg-id="ext" group-title="Channels",Star Folk 2 HD

Последно уредено: