Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.315
Поени од реакции
21.509
Аирлија "институт" за цензура и кодошење на неистомисленици на власта, кој ќе работи против "говор на омраза" кон бугарите.

Ќе им го перат газот на власта со изговор дека се работи за дезинформации, и истовремено ќе кодошат кој напишал на Фејсбук дека бугарите биле фашистички окупатор, татари и сл.

Член од
25 мај 2021
Мислења
36
Поени од реакции
47
Повеќето Бугари не се грижат за говорот на омраза. Но, можам да ви дадам еден совет.Ако сакате да навредите на бугарин, наречете го комунист, не фашист. Сè уште ги мразиме комунистите. Овие лицемерни и необразовани лумпени донесоа безброј страдања !

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.874
Поени од реакции
2.852
Интересни се новите афери. Лудата Јоци рече дека ќе одат курбан сите што се возеа на моторчиња со четири тркала.

Арафат и Филипче, се луѓе на Заев.
Која е причината?
Жан Митрев и Заев беа добри другарчиња.
Зошто ја спукаа?

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
4.993
Поени од реакции
5.141
Ohridski,Prespanski, so Dojranski dogovor sto da ocekuvame???
„...Како и до сега...„, што би рекол зотими Аљи, а што би повторил другарот Ќуран, или во превод-ништо добро за Македонија и за Македонците.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Која е причината?
Жан Митрев и Заев беа добри другарчиња.
Зошто ја спукаа?
Не е до Заев.

Чадорот сега друго наумил, ќе ја чисти земјава од корупција, во надеж дека ќе ја оправат за ова што ни го прават со бугариве :D

Тоа е продолжение со Рашкоски и Зеќири, двајцата луѓе на Заев.

Борат

Сагдиев
Член од
22 јули 2019
Мислења
1.225
Поени од реакции
661
Протоколот, Протоколот, Протоколот заебете го Жан и останатите срања. Само ве дефокусираат.
Еве задача за сите. Набројте 3 причини зошто да не помине протоколот.

The Savior

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.111
Поени од реакции
9.786
Абе Славобугарин ! Не ми го чепкај нацист комадант Пфуно ...
И ти ли си $ипо или бугарски фашист? Како и да е одиш на игнор кај мене се да ти ебам бугарско!

Член од
25 мај 2021
Мислења
36
Поени од реакции
47
Uste eden Tatar doletal na kajgana, dobro be, nemaat svoj zivot ?
Имам си и живот и професија. Архитект сум. Овде сум од љубопитност тук, а не да давам совети. Вашиот живот е ваша работа. Сепак не знам дали разбирате дека проблемот на некои луѓе во Македонија не е вклучувањето на Бугарите во уставот,а отворањето на досиејата.Сепак, тие не можат да го кажат тоа експлицитно. Нема да спомнувам имиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom