Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    735
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.713
Поени од реакции
42.297
Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
не заболе стојко за хнм, ние од пазар купуваме не сме кремчиња како тебе и другариве.

Член од
26 декември 2020
Мислења
119
Поени од реакции
268
Колку сте само лицемерни, да ви ги начукат истите санкции ќе си умрете од депресија.
Мене депресија ме фати што за 500 денари ми даваат 4 литра бензин.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.444
Поени од реакции
18.432
КРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.867
Поени од реакции
2.845
Најголеми губитници од заминувањето на H&M, Coca Cola, McDonalds се H&M, Coca Cola, McDonalds.
Го изгубија најголемиот пазар во Европа, сигурно во Латвија, Естонија и Литванија нема да го извадат тој профит.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.826
Поени од реакции
10.701
Најголеми губитници од заминувањето на H&M, Coca Cola, McDonalds се H&M, Coca Cola, McDonalds.
Го изгубија најголемиот пазар во Европа, сигурно во Латвија, Естонија и Литванија нема да го извадат тој профит.
Па работава е на зезанција тргната секако…
Троловите мора нешто да јадат, а без мкдоналдс, знаеш како иде :rolleyes:
Вчера имав пост како ни 5% од германските компании не ја напуштиле РФ, а кај јапонските тој процент е испод 3!
Никој приватњак нема да си пука у нога оти на Бајден му се сонило нешто!

Член од
28 август 2013
Мислења
4.389
Поени од реакции
13.361
КРАЈНИОТ ПЛАН НА ПУТИН Киев сам да падне, руски поредок и…да се сменат учебниците?!

За нас ништо нема :(
Кур ги боли западот за Украина, колку словени гинат, толку подобро за нив, барем така мислат.

Член од
16 октомври 2020
Мислења
2.626
Поени од реакции
5.558
НОВО ПОНИЖУВАЊЕ НА РУСИТЕ ВРЗ УКРАИНЦИТЕ.
Поранешни членови на украинската војска кои биле заробени и се осомничени за вмешаност во воени криминали во Донбас, се вклучени во извршување на јавни работи. На пример, тие ги пребојуваат мостовите во боите на руската тробојка.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.795
Поени од реакции
34.049
Ќе му објаснат за душевната болка на крадецот (болка нанесена од лошите Руси), и дека тој всушност не е крив туку криви се тие кои крадецот го избркале од дома... Згора на се нема да е неверојатно (во сето ова лудило) да му дадат пушка и да го пратат фармерот да бара отштета од руската армија.
Автоматски споено мислење:

Во меѓувреме, во алтернативна реалност:

Russian pranksters Vovan and Lexus are known for calling politicians and celebrities on behalf of other famous persons, asking awkward questions and showing the real faces of their interlocutors. This time the victim of their prank was Stephen King, who thought he was talking to the President of Ukraine Zelensky.

Член од
30 октомври 2021
Мислења
1.637
Поени од реакции
3.806
:pos:
На Русите им е толку досадно, што веке пукаат и урват сопствени авиони.
Сакале да удрат по HIMARS ,ама го погодили авионот.:lolzz:
Russia Accidentally Shoots Down Their Own $36M Su-34 Bomber, Ukraine Claims
https://www.newsweek.com/russia-shoots-su-34-bomber-luhansk-ukraine-claims-1725524

Аjде и на руски ,да не се лутат путинофилите.:D
Россијскиј истребитель Су-34М в рајоне Алчевска сбила собственнаја ПВО. Расчет ЗРК пыталсја «работать» по ракетам HIMARS
https://theins.ru/news/253277

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.054
Поени од реакции
9.433

Украина е небитна, штом решиле русите да се справат со нив толку ќе им биде со играње држава. Ова беше и е многу поголема игра, од геостратешко значење за Русија. Јенките ги искористија овие џукели како топовско месо, класичен пример што треба сите да го учат по школи, како не треба да си ја продадеш душата.
Имаше некои што тврдеа како со украинците сме биле ист народ, приказната со генералите на Александар Македонски.....има логика, двата најглупи народи у моментов на планетава Земја.

Член од
23 мај 2019
Мислења
4.454
Поени од реакции
5.176
Мене депресија ме фати што за 500 денари ми даваат 4 литра бензин.
а колку сакаш ти 40 литри, скапа работа е ОТАН и демократијата и моли бога да не не внесат во четвртиот рајх тогаш за 500ден ќе добиваш 1-2 литри или само слика од бензин.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Украина е небитна, штом решиле русите да се справат со нив толку ќе им биде со играње држава. Ова беше и е многу поголема игра, од геостратешко значење за Русија. Јенките ги искористија овие џукели како топовско месо, класичен пример што треба сите да го учат по школи, како не треба да си ја продадеш душата.
Имаше некои што тврдеа како со украинците сме биле ист народ, приказната со генералите на Александар Македонски.....има логика, двата најглупи народи у моментов на планетава Земја.
Апсолутно точно.

Kajgana Shop

На врв Bottom