PIRATIC
diplomiran klozetar
Taja rabota na Halkidiki... se prajt...ВМРО може да се ебе у гз, после работите кои ги направи.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Taja rabota na Halkidiki... se prajt...ВМРО може да се ебе у гз, после работите кои ги направи.
Проколнат сум во поширока фамилија да имам поречки србоман и член на СДС, на кој до скоро, овие работи му беа незамисливи. Не знам како да му соопштам, има ли некој овде текст, сакам да го нацапам, ама не сакам да ми се самоубие човеков.![]()
Каков текст, какви бакрачи, дај му едно јаже, тој ќе знае што да прави со него...
Pozdravi go so edno kutice dijazepam.Проколнат сум во поширока фамилија да имам поречки србоман и член на СДС, на кој до скоро, овие работи му беа незамисливи. Не знам како да му соопштам, има ли некој овде текст, сакам да го нацапам, ама не сакам да ми се самоубие човеков.![]()
Ај спомни ги тие две три мантри со амнестијата и со знамето, жити све.ВМРО може да се ебе у гз, после работите кои ги направи.
Srce junacko, ne izdrzaTaja rabota na Halkidiki... se prajt...![]()
Dali strancite ke dozvolatЕдинствен ефективен план Б може да биде ако им акнат некоја чадна бомба со сарин. Све друго е драпање мадиња.
Секогаш.Ај спомни ги тие две три мантри со амнестијата и со знамето, жити све.
I ti najde so koj da se ubedvas.Ај спомни ги тие две три мантри со амнестијата и со знамето, жити све.
река Вардар, германски Wardar, грчки Axiós,Не инсинуирам ништо јас
вар - резултати од пребарување | Дигитален речник на македонскиот јазик
Резултати: вар, варај, варак, вараклија, варакоса, варвар, варваризам, варваризира, варварство, ...drmj.eu
дар (м.)| Дигитален речник на македонскиот јазик
Она што по своја волја се дава некому. (обично во мн.) невестински подарок Природна способност, дарба, талент. плодdrmj.eu
Бугари, натртите го газот на Албанците, наместо да се праите умни овде!I ti najde so koj da se ubedvas.
Bas me interesira tie bukvite sto mu bea neprirodni vo nasata azbuka, dali se navikna na niv ili sega dojdoja negovite 5 min i tie da se snenat so adekvatni prirodno bugarski posto nasite se srbizirani.
Можеш да му посочиш дека низ Шумадија има прилично евтин имот.Проколнат сум во поширока фамилија да имам поречки србоман и член на СДС, на кој до скоро, овие работи му беа незамисливи. Не знам како да му соопштам, има ли некој овде текст, сакам да го нацапам, ама не сакам да ми се самоубие човеков.![]()
... тоа што те боли е само доказ на немоќ, а тоа „на удрени“ треба да го пишуваш заедно „наудрени“ за да ти има тежина реченицата, кога веќе ме даваш за пример!Ме боли кур, дали ко бијонс ќе се праите на удрени.
И тоа е мантра, партиски бот.Секогаш.
Секогаш кога на некој партски бот ќе му текне да го промовира лажниот патриотизам на партијата. Ме боли кур, дали ко бијонс ќе се праите на удрени.
Прифаќањето на сервираните бројки од пописов има можеби поголема тежина од преседаните на Груевски. Тоа ќе се види понатаму.
Некаде од прилика до кај падот на Милошевиќ, СДСМ беше просрпска и антибугарска партија, во контекст на 50-годишната пропаганда на КПЈ. Про-Југославија и сл.Проколнат сум во поширока фамилија да имам поречки србоман и член на СДС, на кој до скоро, овие работи му беа незамисливи. Не знам како да му соопштам, има ли некој овде текст, сакам да го нацапам, ама не сакам да ми се самоубие човеков.![]()