Luk i voda druže, tako narod kaže, to ti prodaješ ovde!Pa odakle tebi da ne koristim originalne izvore, po cemu sam ja to potvrdio? Malo se edukuj, ponovo ti preporucujem
Luk i voda druže, tako narod kaže, to ti prodaješ ovde!Pa odakle tebi da ne koristim originalne izvore, po cemu sam ja to potvrdio? Malo se edukuj, ponovo ti preporucujem
To si rekao i pre mesec dana, kada si uhvaćen u drugim lažima, ti si ovde stalno 24/7 i automatski se aktviras kad neko spomen tvvi...Aj necu vas vise zezati, malo sam izlijecio zivce, pa se cujemo opet za oko pola godine. pozzzzz no hard feelings
Naravno, moje nerazumevanje i tvoje laži kao SD i HDOdakle to da sam igdje uhvacen u lazi. Nadji eto i jedan post gdje sam nesto slagao. hahahaha. Moguce je samo da ti nisi razumio nesto. hahahahhahaha
ja nisam nista slagao, nego sam napisao da sam se "odnio" na full hd, pa sam i obrazlozio to. vidi se da ne znas razliku izmedju lazi i greske u izrazima. hahahahNaravno, moje nerazumevanje i tvoje laži kao SD i HD
Blokirao si i ranije, evo mene recimo 2 puta u karieri , ali nije bitno pokreni slobodno skriptu pa preživet čemo , več naredni dan bit če nešto novo.Ja uistinu ne gledam jer nemaš MKD kanale a čuvam u arhivi onako za slikanje i - kolekcionarski.Ali opet ču da naglasim -zadovoljan sam !Pa kad ti je bog dao da ti netko ustupi U/P ti mene izazivas da pokrenem skriptu svim racunima koji se pokrenu na 2 ip. hahaha
Ej, da prekinemo ovo ... tvrdio si na velika zvona kako si veliki darodavac, da činiš ljudima, deliš besplatne testove po 6 meseci, a danas tvrdiš drugačije i demantuješ čoveka koji ti zahvaljuje ... naravno, zeza te!ja nisam nista slagao, nego sam napisao da sam se "odnio" na full hd, pa sam i obrazlozio to. vidi se da ne znas razliku izmedju lazi i greske u izrazima. hahahah
Sve što ti ovde napišeš je sarkazam!Otkud ti to da sam ja tvrdio to? Ono ranije kad je pisano, ako nisi shvatio sarkazam, to govori o tebi, ne o meni. hahahhahahahaha
Tako je. Javite se meni za puno bolju listu. A jos i jeftinija 2 eura. Znaci za dva eura manje dobijete puno vise. A vi kako hocete.Nemojte koristiti TVVIET
portal je dobar
ali je vlasnik LOŠ !!!
U startu si bolji samo ako ne obmanjuješ kao on, on sam je antireklama za portal koji reklamira!Tako je. Javite se meni za puno bolju listu. A jos i jeftinija 2 eura. Znaci za dva eura manje dobijete puno vise. A vi kako hocete.