Не, само мнозинство, 2/3 е за да се смени Уставот за да влезат Бугарите и ред други работи а со тоа као демек ќе сме добиле датум. Тука е финтата и сите се крстат во ДПМНЕ да не се шитне.
Па значи ништо не е готово..тогаш зошто сите се попалија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, само мнозинство, 2/3 е за да се смени Уставот за да влезат Бугарите и ред други работи а со тоа као демек ќе сме добиле датум. Тука е финтата и сите се крстат во ДПМНЕ да не се шитне.
СДСМ плус сите албански партии е 70. СДСМ 40, ДУИ 15, Алтернатива 4, ДПА 1, АА 8 и Беса 2.Заедно СДС со зелките се 61 пратеник што притиснаа ЗА. Кои се уште 7те гревчиња предавнички?
не знам ти во кој свет живееш ама одамна нема држава на македонскиот народ,Грешиш, затоа што никогаш не треба да се откажеме, ние, Македонците, од држава на македонскиот народ само затоа што постојат предавници меѓу нас, Македонците.
СДСМ плус сите албански партии е 70. СДСМ 40, ДУИ 15, Алтернатива 4, ДПА 1, АА 8 и Беса 2.
не си ти видовит туку некој се тотални идиоти, каснат неколку годиниJas blagovremeno duri i avatarot si go promeniv. Ili jas sum vidovit ili nekoj se totalni idioti, treto nema.
P. S nemam fateno loto, taka da tolku od mojata vidovitost![]()
Ја бев на протести 2018 ноември декември, сум молел луѓе да излезат да протестираат, гол кур немаше. Ни се смееа сите, сендвичи и сл. епа види ти што е работата. Иначе Мицко добро изманеврира да не го прогласат ВМРО за терористичка орг. како и да не го исфрлат од тој сојузот у Европа. Со смрзната сметка и сите сопки пак организираше протести, арно ама што е крив он и ВМРО што никој не излегуваше, како и сега....кој е крив што цел народ не е на улица ако не му е ова по кејф?
Па значи ништо не е готово..тогаш зошто сите се попалија?
Zosto sega za EU sami sebe kje se blokirame , i nema da e Bugarija blokator na Makedonija, tuku tie sto nema da sakaat da go smenat ustavot t.e Narodot Makedonski!Па значи ништо не е готово..тогаш зошто сите се попалија?
Небитно за тебе дали има разлика. Има луѓе кои знаат дали има разлика помеѓу воени злосторства и учество во војна.ОНА = воени злосторници, нема разлика.
Татар? Ох, колку многу можам. Од денес можам.Знам дека во повеќе наврати имаш посочено на форумов дека си татарин по потекло и по националност, но не можеш да ме нарекуваш брат, а уште помалку па татарин, бидејќи ниту сум ти брат, ниту сум татарин.
Друга математика е за избори, нивните членови одамна не ги тригерира вакви работи. Ми се смееа кога велев дека само кампови за реедукација е спас и најхуман начин за справување со комуњарите ама како што гледам ни тоа нема да помогне.R.I.P SDSB
Погрешно ме сфати, мислев како цел.не знам ти во кој свет живееш ама одамна нема држава на македонскиот народ,
95-та - СДСМ реши да го извади македонскиот национален симбол од знамето и да стави вентилатор, без апсолутно никого да праша.R.I.P SDSB