Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Tzv. FHD - 1080p Full HD je sada standard u IPTV, iako i HD Ready 720p može pristojno da se gleda na 32-inčnim televizorima.
Za mene najbolja kombinacija na 40-inčnom Samsungu je FHD + HEVC strim, glavni hrvatski strim kanali HRT1-4 i RTL koji se mogu naći javno (http://195.29.70.84/PLTV/...) podržavaju to.
A 4k, 8k može jedino da vam ponudi vaš kablovski operater, SBB nudi SK 4k koji radi pristojno na televizorima od 50 inča i preko.
U ponudi IPTV provajdera-prodavaca postoji i 4k, ali to ne radi najbolje, radi-secka-stane-radi-secka ....

Член од
24 јули 2016
Мислења
2.456
Поени од реакции
4.009
Tko hoce u miru da gleda odlican exyu server na xui platformi neka se javi. Full filmski i full sportski kanali sa extra video tekom. Full podrska i jako dobar epg.
Sta bi se mucili i molili liste okolo.? Javite se i dobijete kvalitetnu listu. Cijena je 10 eura mjesec dana. Dali je u interesu gledat jeftinije ili kvalitetnije odlucite sami. Tu sam. Tko zeli kupit neka se javi. Nece se razocarati sigurno.
Imamo i svoju app za android gdje radi sve perfektno. Na vama je da odlucite.
Pozdrav drustvo.
A ko ti to kaze da molimo,kud god se okrenes liste ispadaju.Vec mi muka od njih ko da jedem svaki dan picu.A i vrijene je ta ljetne avanture plavi se jadran talasa jebe.. pinka i tv sad.

Член од
4 мај 2020
Мислења
596
Поени од реакции
915
Tzv. FHD - 1080p Full HD je sada standard u IPTV, iako i HD Ready 720p može pristojno da se gleda na 32-inčnim televizorima.
Za mene najbolja kombinacija na 40-inčnom Samsungu je FHD + HEVC strim, glavni hrvatski strim kanali HRT1-4 i RTL koji se mogu naći javno (http://195.29.70.84/PLTV/...) podržavaju to.
A 4k, 8k može jedino da vam ponudi vaš kablovski operater, SBB nudi SK 4k koji radi pristojno na televizorima od 50 inča i preko.
U ponudi IPTV provajdera-prodavaca postoji i 4k, ali to ne radi najbolje, radi-secka-stane-radi-secka ....
Na tvviet nista ne secka niti SK 4K niti Eurosport 4K

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Odakle ti info da restreamujem sbb ott ili kako vec nazivas? Ne prekida zbog najkvalitetnije moguce infrastrukture. Da resteramujem sbb, ne bi sk4k bio HR je li tako ili ne?

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Odakle ti info da restreamuje sbb ott ili kako vec nazivas? Ne prekida zbog najkvalitetnije moguce infrastrukture. Da resteramujem sbb, ne bi sk4k bio HR je li tako ili ne?
Автоматски споено мислење:

Odakle ti info da restreamuje sbb ott ili kako vec nazivas? Ne prekida zbog najkvalitetnije moguce infrastrukture. Da resteramujem sbb, ne bi sk4k bio HR je li tako ili ne?
ne znam kako se u Hrvatskoj zove SBB ali to je to ... Telemach, od njih uzimaš

Член од
20 октомври 2019
Мислења
73
Поени од реакции
125
Da, moram odnekud uzimati, ali ne moze restream ott nekog ili nesto. mora se imati 4k streaming kartica posljednje generacije, jak transcoder i onda jak upload da bi se napravilo to sve do servera, pa onda dalje do korisnika

Член од
30 јануари 2020
Мислења
390
Поени од реакции
364
Da, moram odnekud uzimati, ali ne moze restream ott nekog ili nesto. mora se imati 4k streaming kartica posljednje generacije, jak transcoder i onda jak upload da bi se napravilo to sve do servera, pa onda dalje do korisnika
Znaju li oni za to, jesu ti odobrili ?
United Grupa je po tom pitanju jako stroga!

Член од
7 февруари 2021
Мислења
477
Поени од реакции
681
SK 4K ima i kod drugih sto exyu sto stranih tako da ...... tv viet nije jedini.Za druge 4K ili UHD i da ne spominjemo koliko ima i sta sve ima.

Kajgana Shop

На врв Bottom