Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека земат некој од Рубен Невес или Тилемас нека го остават Френки во Барселона штом толку сака да остане.

Јас мислам дека Тен Хаг не знае што го чека. Трансфер периодот до сега ни е одромен фејл, тимот ни е очаен, а имаме заебан распоред на старт.

Ништо чудно да ја почнеме сезоната како Арсенал лани и уште од сам старт да го подберат медиумите и да има еден тон притисок.

Ќе не кошта многу повеќе од Тилеманс а нема многу разлика меѓу нив.
Одличен играч е Тилеманс, но не е играч кој може да диктира темпо. Очајно ни е потребен таков играч на нас, Де Јонг е таков. И Невеш е таков

и на крај ќе завршиме со рабио [emoji1787]

Јас не знам кој кур го молат уште она мочкото Де Јонг. Да постоеше желба барем кај него ќе разберев, вака уште откако даде изјави како сакал да остане ми стана одбивен, остави го таму нека му намалат плата и нека скапи.

Нека се тргнат од Де јонг и нека ги соберат и двајцата. :D

Сето ова е притисок од Барса да прифати да му исплатат помалку пари од тоа што му должат. Гарантирам дека Френки има кажано дека ке дојде во Јунајтед доколку клубовите се договорат, и доколку му исплатат се што му должи Барса на име на одложена плата.

Барса многу тешко ке може да го задржи на 350.000 неделна плата, колку што треба да му е платата од оваа година. Новиот договор на Дембеле е на околу 120.000 неделна плата, наводно, исто колку на Ансу Фати. Доколку сака да остане Де Јонг, треба на пола да му ја скратат платата, а Романо тврди дека тоа засега не е опција.

Ја сум оптимист за трансферов, иако не очекував дека Барса ке се циганчи за парите кои му ги должи на Де Јонг.

Па нека платат 50м на Барса 15 на Френки можда толку е платата и сите среќни и задоволни.

Се надевам дека малиов ке престане да им иде на тренинзи наскоро. Од ке го дадеме за 40 милиони фунти понуда, до сакаме 52 сега. Ај мрш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom