До и Од модераторите на подфорумот Политика и вести

Статус
Затворена за нови мислења.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
@Dumbledore Не дека е гласање ова, ама подобро е да се остави членот на форум. Бар ќе знаеш дека има агенда и која е истата.

Освен, ако не планирате да банирате цели range-ови на ИП за да ги згаснете печурките.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
882
Поени од реакции
2.069
Имаш превисоки очекување за член на соросоидните секти.
Мене ми е jасно дека момчето е воукер/дебил/секташ ама баш претера...барем да си останеше во темите за воукерите и педерите, малку да го заебаваме таму, ама тоj се рашири во секоjа тема ко епидемиjа.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.449
Како што реков, се изрази сомнеж дека профилот „Шеки“ го користат повеќе корисници. Верувам админите ќе проверат и тоа е тоа, а потоа ќе видите ќе се договорите што ќе правите во „штабот“... Политичките ставови (одработувањето на должностите кон петтата колона), нив не им е место на оваа тема.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.194
Поени од реакции
12.094
Шекспир стварно претера, дигнав раце од него.

Тоа е еден вистински трол коjшто само контрира на сè и на сите нас. Секоjа тема jа посра, стварно е дебил...бетер од бугарските тролови е.
Тој е next level трол наречен сендвич

Член од
14 август 2006
Мислења
45.454
Поени од реакции
84.866
Шекспир и Бугарите не треба да се банираат само затоа што не ни се свиѓаат нивните мислења. Не се добива бан за тоа.
Има правила и има модератори и администратори, кои ќе проценат дали се прекршени. Ја не гледам ни од Бугарите, и од Шекспир прекршување на правилата.

На страна од тоа, ја не би сакал Шекспир да го банираат. Добро е да се види тоа што го пишува. Ова од аспект на фактот дека сум со спротивни ставови.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.712
Поени од реакции
9.309
Како што реков, се изрази сомнеж дека профилот „Шеки“ го користат повеќе корисници. Верувам админите ќе проверат и тоа е тоа, а потоа ќе видите ќе се договорите што ќе правите во „штабот“... Политичките ставови (одработувањето на должностите кон петтата колона), нив не им е место на оваа тема.
Jaс предлагам на „Шеки“ во заграда да му се додаде шекнат, како дообјаснување на неупатените со кого би си имале работа, доколку се одлучат да му реплицираат.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Неколку пати се произјаснив дека не можам да банирам членови од форумов, немам таква можност, немам таква модераторска алатка. Тоа го можат само супермодераторите и админите. Ќе се обратите кај нив.

Ама мислам дека не сте фер, не може да се банира некој само затоа што има спротивно мислење од колективитетот, макар и за есенцијалните прашања. Спротивставените мислења иницираат дебати, само тешко дека со тој член може да се води конструктивна дебата базирана на аргументи.

Знам дека е млад дечко, верувам дека е студент. Дали членува или не во невладина или дали е педер или не, мене ми е ирелевантно.

Може да се провери дали некој има повеќе профили, по IP адресата, ама и тоа го можат само супермодераторите и админите. И за тоа ќе се обратите кај нив. :)

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.449
Ја не гледам ни од Бугарите, и од Шекспир прекршување на правилата.

На страна од тоа, ја не би сакал Шекспир да го банираат. Добро е да се види тоа што го пишува. Ова од аспект на фактот дека сум со спротивни ставови.
Ако повеќемина платеници од невладините го користат „Шеки“ акаунтот, тогаш (веројатно) има прекршување на правилата. Чинам не смееше повеќмина да користат ист акаунт... И не, не е во ред да се допишуваме со платени ботови кои не процесираат логика туку принтаат предефиниран текст.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ако повеќемина платеници од невладините го користат „Шеки“ акаунтот, тогаш (веројатно) има прекршување на правилата. Чинам не смееше повеќмина да користат ист акаунт... И не, не е во ред да се допишуваме со платени ботови кои не процесираат логика туку принтаат предефиниран текст.
Брат, ај размисли малку со главата. Оваа невладина на која сум член е толку скржава што не може да им плати на вработените повеќе од еден акаунт? Па економијава толку лоша ли ни била кога само еден бот акаунт може да си дозволиме?

Човек на твитер ќе направи стотици ботови да шири пропаганда, ама не, Vanlok и Darling имаат погенијална идеја: еден бот за сто различни луѓе. Па патент треба на идејата да ставите одма.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.449
Зошто да анализирам небитни заглупувања, петтата колона секако е составена од олд скул комуњари и копиљаана што учат од нив... Во двата случаи повеќето се информатички неписмени.
Автоматски споено мислење:

@Dumbledore но сепак верувам дека имаш ингеренции да ги пренесеш сомневањата за користење на еден акаунт од повеќе корисници, до админите.

Член од
16 ноември 2020
Мислења
882
Поени од реакции
2.069
Jас ставив лаjк на Darling заради тоа што добро го опиша спомнатиот лик, но не сум за да се банира.
Сум се изjаснил неколку пати за Шеки...да, такво е момчето...има му нешто...дефинитивно, и не е одговорот дека е либералист (како што тоj кажува зошто не се сложува со нас), туку живее во искривена реалност и мисли дека ние сме единствените на планетата што нема да се сложат со него, а целиот запад ќе го подржи...riiiight.
Некогаш ми е интересно да се соочувам со неговите небулози, некогаш не...заради тоа што знае стварно да претера.

А тоа ако стварно го користат повеќе луѓе (jас лично не верувам) истиот профил, ќе треба да се санкционира.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.531
Поени од реакции
4.366
Дали членува или не во невладина
Ja ти давам гарант дека. Оти со ставовите ми се софпаѓа 100% на еден таков псевдосоцијалит што го познавав.

Shakespear

Need moar drugs
Член од
25 јули 2015
Мислења
2.418
Поени од реакции
2.043
Ja ти давам гарант дека. Оти со ставовите ми се софпаѓа 100% на еден таков псевдосоцијалит што го познавав.
Ако членував во невладина, ќе ви признаев. Зошто мислите дека би криел за тоа? Јас ги поддржувам сите невладини кои се борат за западни вредности во Македонија и не би ми било срам за тоа. Ама сепак не сум член.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.712
Поени од реакции
9.309
Ако членував во невладина, ќе ви признаев. Зошто мислите дека би криел за тоа? Јас ги поддржувам сите невладини кои се борат за западни вредности во Македонија и не би ми било срам за тоа. Ама сепак не сум член.
Кои се тие западни вредности што ги поддржуваш? Да не се педофилија и плаќањето на енергенси на апсолутистичките арапски монархии, а со тоа и промовирање, како нивно, така и на нивните вредности, на светската сцена?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom