Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
У право е @LepiDzoni , на Трип адвајзор повише ќе ја боли.
Ама нека има секаде, што е сигурно, сигурно.
Допрва ќе ја боли, прво никој нормален веќе нема да стапне таму, а тие ненормалните за брзо нема да сакаат никој да ги гледа таму.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Допрва ќе ја боли, прво никој нормален веќе нема да стапне таму, а тие ненормалните за брзо нема да сакаат никој да ги гледа таму.
Оваа е сега у „што сам кревал рака“ мод. Неможам да ја најдам на твитер. Полека полека, сите тие куртони ќе ги снајде истото.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.498
Поени од реакции
2.407
Незнам,не виде дали некој га сподели овој видео.Глеај,цајкани гу гледаф целу ситуацију, госпоѓа објаснуе што е работа, а цајкан на крај на њума ву се дере место да превземе нешто у врску сс племе.
Епа цајкани, значку и пиштољ у гз да си ги испонабутате!!!
За госпоѓу, капа доле!!!!!!

Полицаец и' вика на госпоѓата да не им кажува што да прават, а генијалците видовме како изреагираа кон човек што пукаше во вис и после една секунда со пиштолот впери кон толпа народ. Срамота!

Последно уредено:

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.012
Поени од реакции
13.244
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Ај праќајте листа на “пријателски“ локали да продолжиме со оставање ривјуа кога веќе сме во налет, освен кафичот Излет и Кока хотелот, каде треба на друго место да дадеме добар збор?

Член од
25 декември 2019
Мислења
1.874
Поени од реакции
2.853
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.874
Поени од реакции
2.853
На Google пиши "izlet kafe", и од десно има star rating и пишува 1,027 Google reviews, кликни на тоа. И после сортирај (Newest). И нормално, стави една ѕвезда од сите Google акаунти што го имаш, па сподели ја идејата со пријател или на ФБ група/страна. :)
Плеснав и јас КЕЦ.

interlove

Die with memories not dreams
Член од
14 ноември 2014
Мислења
2.440
Поени од реакции
3.698
Не си шпон, шиптaр си, те знам од порано, само не сакав да ја дефукусирам темава.
Мали русин, не ме знаеш, не сум ни шпон ни албанец, но ако ти сакаш можам да ти бидам и албанец и шпон, што се секираш.

Од вакви како тебе онлајн патриоти пати ова држава, најискрено.

На интернет големи зборови, во реалност ќутите како пички, вистинските патриоти не јадат гомна по форуми или па се удираат у гради, вака или онака, туку секогаш се на браникот на државата кога е најпотребно.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.506
Поени од реакции
87.464
И јас турив една бандера :love: . Патем not so long ago во истиот кафич...

IMG_20220708_040411.jpg

Ај па следно да си дочека газдарицата за неа да собираат парични донации, за да не го затвори локалот...и да не успее во намерата :свиркам:

Kajgana Shop

На врв Bottom