jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.576
- Поени од реакции
- 27.414
Каде бе таа на шипка, човек да ја види по купачи по автоматизам стануе импотентен најмалку 7 недели.Navecer e vo Kondovo, na sipka igra vo eden albanski "kafic"
Каде бе таа на шипка, човек да ја види по купачи по автоматизам стануе импотентен најмалку 7 недели.Navecer e vo Kondovo, na sipka igra vo eden albanski "kafic"
rampageJamajka on the roll today.
mi go napravi denot poubav brat
Mal pozdrav do gazdaricata :Ех puno се истаста, како не ги научил триковите на српскиве служби до сега
Прегледај го приврзокот 337764
Затоа јас сум симпатизер на Мосад и безбедносниот систем на Израел (иако сум против политиката и активностите кои ги водат против Палестинскиот народ) Методите на Мосад со посети на нивни оперативци се многу ефикасни према ваквите креатури како Колозова, Тричковски, Ненад Јовановиќ, оваа од Излет овој на форумов кој незнае што е ултранационализам и слични фекалии исфрлени од македонскиот организам.Прегледај го приврзокот 337754
и друго, со овие феномени од исперени мозоци „нема живот„ како што се овие две егземплари, не знам со каква семка наречени Македонки :
Прегледај го приврзокот 337752 Прегледај го приврзокот 337753
Уште јас не сум почнал.@Con Artist @Menethil @Darling Ете да не речете дека сум патетичен, почнав и јас денеска со протест чисто за загревање, па да видиме до каде и како ќе се оди. Ете закачив и знаме од Кутлеш на балкон. Ги поканувам сите да го следат тој потег.
Автоматски споено мислење:
Чисто размислував и да ти кажам, криво ми е што те нареков дебил.... бајаги е потценувачки тоа за дебилите.
Нека и го срозат рејтингот на 0.
Абе, јас стојам до тоа дека немам поверење и бајаги сум скептичен за намерите, ама шо, ако ништо друго ќе видиме како се организира полицијата за да се смисли тактика за некој друг нареден протест.Уште јас не сум почнал.
Па тоа што новинарот не беше шамаран покажува кое ниво на цивилизираност постои кај нас. Нека оди во Лондон вака на протест да провоцира па ќе видиме како ќе помине.
Тоа што не беше шамаран, може и кажува зошто ова ни се случува.Па тоа што новинарот не беше шамаран покажува кое ниво на цивилизираност постои кај нас. Нека оди во Лондон вака на протест да провоцира па ќе видиме како ќе помине.
Што е приказната со ова?
Тоа ти е, полицијата на нивна страна, сите смбасади исто, немаш мн простор за маневар. За револуција друже грб треба од некој поголем. Нити комитите нити партизаните ќе земеа оружје да немаше некој позади нив.Прв жолт картон - Левица кога повикуваше на радикализација па после почна да објавува видеа од “провокаторите” кои имаа муда да направат срање.
Втор жолт картон - кога како пички ја сменија ебаната траса поради 15 шиптapи.
Левица сега што ќе каже за “провокаторот” со молотовиот што го објавуваа по видеа и испадна дека е 18 годишно дете од Раштак и сега дреме во притвор?
Луѓе сеа собрани во притвор и вчера пукаа на протестот овие денес концерт си држат, ајде сега седнете.
Идете у пизду матер бе.
haha bas mislev da pisam deka protestot poleka vlaga od revolt faza kon tipicen politicki protest. Gi ostranija site koj bea za dojdeni za incidenti, ja smenija rutata. For better or worse, kje vidime kako kje se odviva@Con Artist @Menethil @Darling Ете да не речете дека сум патетичен, почнав и јас денеска со протест чисто за загревање, па да видиме до каде и како ќе се оди. Ете закачив и знаме од Кутлеш на балкон. Ги поканувам сите да го следат тој потег.
Автоматски споено мислење:
Чисто размислував и да ти кажам, криво ми е што те нареков дебил.... бајаги е потценувачки тоа за дебилите.