Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Прегледај го приврзокот 337754

и друго, со овие феномени од исперени мозоци „нема живот„ како што се овие две егземплари, не знам со каква семка наречени Македонки :

Прегледај го приврзокот 337752 Прегледај го приврзокот 337753
Затоа јас сум симпатизер на Мосад и безбедносниот систем на Израел (иако сум против политиката и активностите кои ги водат против Палестинскиот народ) Методите на Мосад со посети на нивни оперативци се многу ефикасни према ваквите креатури како Колозова, Тричковски, Ненад Јовановиќ, оваа од Излет овој на форумов кој незнае што е ултранационализам и слични фекалии исфрлени од македонскиот организам.

Инаку од формирањето на УЧК во 1994 година па се до 1999 година, до пред почетокот на војната, голем дел Албанци беа убиени и нивните бизниси и имоти уништени бидејќи беа слуги на Белград и беа исти вакви како Колозовa и слични ко неа, вклучувајќи полицајци, службеници и слично. Преземени методи на УЧК од страна на ИРА, ВМРО, ЕТА, Црна Рука Хрватско Револуционерно братство, Бадер Меинхофт и слични.

ПС Инаку оваа дотичната на Излет во текот на денешниот ден ја избришала објавата, па ставила дообјаснување з а првиот пост, па доби лавина од пцуење и закани дека веќе нема никој да и влезе таму, за да го тргне и тој пост. Влезете и на страната на ФБ го нема.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
@Con Artist @Menethil @Darling Ете да не речете дека сум патетичен, почнав и јас денеска со протест чисто за загревање, па да видиме до каде и како ќе се оди. Ете закачив и знаме од Кутлеш на балкон. Ги поканувам сите да го следат тој потег.
Автоматски споено мислење:

Чисто размислував и да ти кажам, криво ми е што те нареков дебил.... бајаги е потценувачки тоа за дебилите.
Уште јас не сум почнал.

Нека и го срозат рејтингот на 0.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Уште јас не сум почнал.
Абе, јас стојам до тоа дека немам поверење и бајаги сум скептичен за намерите, ама шо, ако ништо друго ќе видиме како се организира полицијата за да се смисли тактика за некој друг нареден протест.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Колозова ми е јасно зошто вака грака, парите на страна, таа е растена во сенка на таткои кој пто пак нема македонец што не го сака. Си има комплекс жената, најсмешно ми е кога се фураат и не споредуваат со Париз, Лондон и Њујорк како ние да не сме биле таму и незнаеме како е и како функционира незадоволството таму.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Па тоа што новинарот не беше шамаран покажува кое ниво на цивилизираност постои кај нас. Нека оди во Лондон вака на протест да провоцира па ќе видиме како ќе помине.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.576
Поени од реакции
27.414
Па тоа што новинарот не беше шамаран покажува кое ниво на цивилизираност постои кај нас. Нека оди во Лондон вака на протест да провоцира па ќе видиме како ќе помине.
Тоа што не беше шамаран, може и кажува зошто ова ни се случува.

Што е приказната со ова?

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.861
Поени од реакции
36.895
Прв жолт картон - Левица кога повикуваше на радикализација па после почна да објавува видеа од “провокаторите” кои имаа муда да направат срање.
Втор жолт картон - кога како пички ја сменија ебаната траса поради 15 шиптapи.

Левица сега што ќе каже за “провокаторот” со молотовиот што го објавуваа по видеа и испадна дека е 18 годишно дете од Раштак и сега дреме во притвор?

Луѓе сеа собрани во притвор и вчера пукаа на протестот овие денес концерт си држат, ајде сега седнете.

Идете у пизду матер бе.

INDIJANEC123

Женкар, Илуватар
Член од
17 март 2014
Мислења
3.815
Поени од реакции
6.373
Прв жолт картон - Левица кога повикуваше на радикализација па после почна да објавува видеа од “провокаторите” кои имаа муда да направат срање.
Втор жолт картон - кога како пички ја сменија ебаната траса поради 15 шиптapи.

Левица сега што ќе каже за “провокаторот” со молотовиот што го објавуваа по видеа и испадна дека е 18 годишно дете од Раштак и сега дреме во притвор?

Луѓе сеа собрани во притвор и вчера пукаа на протестот овие денес концерт си држат, ајде сега седнете.

Идете у пизду матер бе.
Тоа ти е, полицијата на нивна страна, сите смбасади исто, немаш мн простор за маневар. За револуција друже грб треба од некој поголем. Нити комитите нити партизаните ќе земеа оружје да немаше некој позади нив.

Член од
12 април 2020
Мислења
471
Поени од реакции
886
Ве читам. Hope in Macedonity restored ќе речам. Алал да ви е. Последните години имаше доста апатија, менувањето на името и апатијата ме погодија. Мислев дека нема надеж за Македонија. Ама будењето на Македонија ми дава надеж дека еден ден повторно ќе си го вратиме она што е наше. Само напред браќа Македонци!

Член од
17 август 2011
Мислења
10.295
Поени од реакции
18.298
@Con Artist @Menethil @Darling Ете да не речете дека сум патетичен, почнав и јас денеска со протест чисто за загревање, па да видиме до каде и како ќе се оди. Ете закачив и знаме од Кутлеш на балкон. Ги поканувам сите да го следат тој потег.

Чисто размислував и да ти кажам, криво ми е што те нареков дебил.... бајаги е потценувачки тоа за дебилите.
haha bas mislev da pisam deka protestot poleka vlaga od revolt faza kon tipicen politicki protest. Gi ostranija site koj bea za dojdeni za incidenti, ja smenija rutata. For better or worse, kje vidime kako kje se odviva :)

Kajgana Shop

На врв Bottom