- Член од
- 19 ноември 2020
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 9.405
Колку треба да си отиден да пратиш војници да го подигнат Украинското знаме на змиски остров за ПР и за истата таа цел да изгубиш неколку војници.
Не си го сфатил моjот коментар како треба (не ме ни чуди).Го напуштија бидејќи се заебаваше со ЕУ и со цела Велика Британија, не со ПутинЕдинствено за тоа со Путин имаат респект кон него. Вие теоретичарите на заговор не можам да поверувам колку политички слепи сте за ствари од западот.
Како не ти го разбрав коментарот? За која карма збориш точно? Карма си доби заради Брегзит.Не си го сфатил моjот коментар како треба (не ме ни чуди).
Сите тие западни лидери се како од г'з извадени и клонирани во умот...не е добро да се потсмеваат на некои големи лидери, во овоj случаj Путин.
Секоjа нивна изjава е гола вода и далеку од реалноста.
Сега ќе изберат некоj нов бабун, тоа е jасно...можеби оноj пакистанецот.
Воукерите како тебе се типично ограничени и сè што не го сфаќаат како треба, му ставаат етикета "теоричар на заговор", "расист", "хомофоб", "антиваксер" и слично.
Твоjот плиток мозок не може да ги сфати тие работи, ти живееш во еден "прогресивен" измислен свет, коjшто се трудиш да биде дел од останатите нормални луѓе, а уствари си еден патетичен пример на имбецил коjшто е дел од таканаречените воукери.
Ако пари не зимаш за ова гони се од темава, тотално си неписмен за да дискутираш за геополитика.Како не ти го разбрав коментарот? За која карма збориш точно? Карма си доби заради Брегзит.
Некој си лик погоре по име фризби напиша дека Борис Џонсон го стигна кармата оти се заебавал со големиот лидер Путин. После малце збори и за плитки мозоци.Ако пари не зимаш за ова гони се од темава, тотално си неписмен за да дискутираш за геополитика.
Кој сеир бате, за што точно? Ќе имаат политичка криза?
Јас сум за Лиз да ги превземе. Да гледаме уште појќе сеир![]()
Кармата беше поврзана со видеото како се заебава: Jackets on, jackets off...ама можеби не си во тек.Некој си лик погоре по име фризби напиша дека Борис Џонсон го стигна кармата оти се заебавал со големиот лидер Путин. После малце збори и за плитки мозоци.
Што ќе кажеш за тоа експертско мислење?
Колку е еве фризби геополитички експерт на скалило од 1 до 10?
Сеир пошто по глупоќа, јас сум обичен член на од пред малска кооперација . Еден здрав разумен политичар нема на запад. Али у реду е. Треба да си геополитичар за да процениш што мамлази се Камила, Бајден, Клинтон, Буш, еве Борис идолот твој, оваа Лиз или пак Псаки и компанија. Можам и да продолжам. Ете го лџбто со наочарите некако ко збунет беше кога му поставија прашања кај нас. Олицетворие на нели политичките стандари што ги имаат мометално несомнено на запад.Некој си лик погоре по име фризби напиша дека Борис Џонсон го стигна кармата оти се заебавал со големиот лидер Путин. После малце збори и за плитки мозоци.
Што ќе кажеш за тоа експертско мислење?
Колку е еве фризби геополитички експерт на скалило од 1 до 10?
Кој сеир бате, за што точно? Ќе имаат политичка криза?
Англичаните имаат државна политика и политички стандарди кои ги немаат сменето со векови, не е тоа косово или фиром како што си имаш у главата замислено, па да мењаат позиции и ставови како дувне ветар.
Импресивни геополитичари има тука.