- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.650
- Поени од реакции
- 19.205
Откриена е тајната што носат по тоа педерајките.Засега стасавме до 5 души со пиштоли
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Откриена е тајната што носат по тоа педерајките.Засега стасавме до 5 души со пиштоли
![]()
Да беа Македонци, Колозова сега ќе имаше напишано 100 пати нешто во смисол на ова: five Macedonian nationalists in Albanian neighborhood carrying guns amid protests organized by pro-Russian political parties, inter-ethnic violence started by Macedonians.Засега стасавме до 5 души со пиштоли
![]()
А кој им дозволи со еден советник да имаат преку 50 функционери и членови по управни одбори и сл.? И да не се заборави дека ја држат и заменик-градоначалничката функција (која, колку што знам, постои благодарение на Шилегов).Со еден советник имаат преку 50 функционери и членови по управни одбори и сл. Ниту имаат некаква моќ ниту имаат некакво значење. Комплетно небитни се.
Соработката заврши кога го прифатија францускиот предлог, се другото е само последица.
Не се секираме ние у немачка дека ќе ни ја чувате вие татковината, затоа ја оставивме на вас. Па коа ќе дое време да се вратиме у пензија наместо у Тетово ќе се вратиме у Скопје у центар да живееме на местото на некој стар скопјанец шо ради мир у куќа заминал да живее у Пустец.
Денеска во 11 имале затворена седница на Влада да го проследат францускиот предлог до Собрание.
А кој им дозволи со еден советник да имаат преку 50 функционери и членови по управни одбори и сл.? И да не се заборави дека ја држат и заменик-градоначалничката функција (која, колку што знам, постои благодарение на Шилегов).
Појќе почит имам за некој кој што заминал у странство ради егзистенцијални причини и ја сака државава, отколку за некој кој што смета дека правилен потег е да се отцепи цел регион, затоа што на тој начин ,,ќе сте живееле мирно".Мислам стварно. Незнам дали знаеш ама многу е непријатно кога некој што подвиткал опашката и избегал од Македонија, ќе се најде да збори за бранење на државата. Дури е безобразно.
Ама јбг интернет и планетата Земја се трпат.