- Член од
- 17 август 2009
- Мислења
- 3.678
- Поени од реакции
- 5.305
Не читате а пишувате. Да ќе им дадеме, ама и ќе им земеме. Нема само да им дадеме. Прочитај прво убаво што е пишано. А не само да се рипа и да се пишува ради реда и лајкови.Не се секирај, ќе им дадеме. Типично македонски начин на делување е да ја подвиткаме опашката и да фатиме штрафта наместо да се бориме и да чуваме што е наше.
И ме занима веќе ова што си го пишал, да се бориме и да го чуваме. Од немачка се чува татковината? Од такви чувари до ова дереџе дојдовме.
Автоматски споено мислење:
Па нема да ти се верува другар. Нормално дека нема да ти се верува. Овој филм во ниедна друга држава нема да го видиш во свет. Во ниедна.Ubavo se gleda deka tolpata mirno se dvizi I sipcite prvi mavaat odozgora...
Ne mi se veruva, tipot vadi pistol I puka dodeka okulu nego ima prisutni policajci!
Koi ne reagiraat!!!
Inaku, pred nekoj den policaec vo Prilep pukase vo covek sto prodaval cresi I sakal da bega!
Upm...
Ама знаеме зашто е тоа така кај нас, нели.
Еве овде паметните тастатура воини и воиники викаат дека ќе се бореле со шпоните. Кои што меѓудругото ете очигледно и полицијата веќе почна да ги брани, а барем тие порано добро ги млатеа.
И така, дури нашиве на интернет се "борат" они се борат на терен и секој ден ни покажуваат кој е газда во државава.
Последно уредено: