мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 19.080
- Поени од реакции
- 23.536
Se desavase Grujo, pa go zamenivte so Zoran, vo megjuveme se ispotpisaja epten povolni megjunarodni dogovori, imeto zamina, korupcijata ne samo sto ostana tuku se duplira, na golemite vlakno ne im fali, ekonomijata i standardot vo sloboden pad. Se na se super, se isplati revolucijata.Се дешаваше Грујо и неговите разбојници. Глумење газда секаде и секогаш. Стиропор сити тоа ни се деси.
И ти се молам не ми се обраќај дека некој сум довел на власт, ниту дека сум ги гласал. Народот тогаш што му скиснало од власта не сум јас крив. Кога не ме познаваш не треси зелени дека сум припадник на определена партија, ниту пак дека имам лидер. Навредите не ти ги коментирам, а ти седи си дома и биди си огорчен од се и нека ти бидат сите криви.
П.С. Да се демантирам очигледно и левица се губат во простор и време чим паднаа на провокации, а самите викаа дека знаат и дека ги пробиле. Јебига неискуството си го прави своето.
Jbg barem radiodifuzna ne plakjame
Автоматски споено мислење:
Najdobri nameri imale be, ne se tie krivi .На народот му скиснало потпомогнато со на пример 80 милиони евра од Грција, плус некој милион од Open society и уште кој знае уште колку кеш. Платеници во комбинација со уцени од типот Смиљковци 2012 и за крај Диво Насеље 2015.
Ти не си у ни една партија ама не ти сметало некој да ни ја руши владејачката структура која победила на демократски избори насилно со уцена.