Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нејќе. Рече дека попрво би чувал крави во Аргентина отколку да прифати да иде во Барса.Спремен е за у Барса кога ќе го издуваат Чави.![]()
Барса екшли имаа еден кравар што им беше тренер, нит име му запамтив, оној со кој беа издувани и осрамени од Баерн, и технички за него стварно важеше ова, боље крави да чуваше отколку да се нафатеше да ги води Барса, богзнае што се дешава сеа со него, мош се вратил на она што најдобро го знае, кравите, кој го знае, али исчезна.Нејќе. Рече дека попрво би чувал крави во Аргентина отколку да прифати да иде во Барса.
То че мо тек да видимо.Нејќе. Рече дека попрво би чувал крави во Аргентина отколку да прифати да иде во Барса.
Спремен е за у Барса кога ќе го издуваат Чави.![]()
Шу да праиш намалија Свадбите, крштевките и сунетите немало потреба од нив Каталоња ќе ја финансирала.И на маркетинг штедат...
Знам царе али пред да го заглавите Куман разговаравте со него.Нема да се случи тоа никогаш. Важи за легенда на Еспањол и сам изјави дека никогаш не би прифатил.
Шу да праиш намалија Свадбите, крштевките и сунетите немало потреба од нив Каталоња ќе ја финансирала.
Автоматски споено мислење:
Знам царе али пред да го заглавите Куман разговаравте со него.
Никој несака да види легенда на ривали во клубот.За жал да. Ама за среќа нема да прифати. Еден од последните луѓе што би сакал да ги видам во Барса.
Кике Сетиен се вика човекот и е тренерчина.Барса екшли имаа еден кравар што им беше тренер, нит име му запамтив, оној со кој беа издувани и осрамени од Баерн, и технички за него стварно важеше ова, боље крави да чуваше отколку да се нафатеше да ги води Барса, богзнае што се дешава сеа со него, мош се вратил на она што најдобро го знае, кравите, кој го знае, али исчезна.