- Член од
- 3 јуни 2018
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 135
креационизам -> вистина
Еволуција -> лага
Случај завршен
Еволуција -> лага
Случај завршен
Kaj me najde mene komunjarski ziti kreatorotКомуњарски...
После вакви реченици како човек да те сфати сериозно? И креационизмот и еволуцијата е тешко некој да ги докаже но што е по реално дека светот го створил интелигентно битие или дека светот настанал од експлозија која сѐ создала наместо да уништи? Па зар една експлозија од ништо створила клетки,атоми,молекули и ред други работи? Мајмуните експлозија ли ги створила?Но тоа нема ништо во врска со фер играта наречена еволуција...
Имаш таму петокрака над орелот шипците не се гордеат толку од тој период колку ти што си горд.Kaj me najde mene komunjarski ziti kreatorot
Amerikancite imaat 50 i kusurot vo znameto pa nikomu nistoИмаш таму петокрака над орелот шипците не се гордеат толку од тој период колку ти што си горд.
Чеј да прашам, Бог живо суштество е?Hahaha а мајмунот кој го создал бе noobovi ... Живо настанува само од живо Бог створил се....ајде кај си видел ти од неживо да настане живо...можда имало еволуција но све почнува од бог како креатор
Кај може и мајмун да настане од камен,алга,дрво,вода или друго....а не па чоек
Не ти го спорам тоа. Прашав дали е живо суштество.supreme being, creator, and principal object of faith
До сега пара не сум видел, понекогаш соочен со мојта неспособност да ги убедам да ми платат си викам " не е се во парите ", тоа ме дига и се враќам пак да пробам....и сега кој од вас двајцата ќе му плати на @Goyathlayy за уката?
...никогаш не престанувај тоа да го правишДо сега пара не сум видел, понекогаш соочен со мојта неспособност да ги убедам да ми платат си викам " не е се во парите ", тоа ме дига и се враќам пак да пробам.
Ти бе јадовте ќе јадеш ли граматика? Кај ти е доказот дека за 6 дена бил создаден светот а седмиот одмарал создателот? Кој посведочил на тој настан?Haha јадовте