Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според Газета шинтерашиве сега на Дибала му понудиле основна плата од 5 милиони евра по сезона, плус уште 1 милион евра, доколку одигра барем 50 отсто од натпреварите во текот на сезоната.

Дупи си го, нека пати смрдлето.

giphy-gif.100609

Уште лев бек за во прва 11ка.Да видиме што ке направиме сега за резервите и продажбите. Ма да со мука го пратам трансвер периодов кога ке ми текне дека со пичкетинана од тренер 10 минути само ке играме на противничка половина...

Уште лев бек за во прва 11ка.Да видиме што ке направиме сега за резервите и продажбите. Ма да со мука го пратам трансвер периодов кога ке ми текне дека со пичкетинана од тренер 10 минути само ке играме на противничка половина...

Пелегрини аут, Камбиасо ин за лево. Јес да е млад ама јас би го играл прва малиот...
Автоматски споено мислење:

Али на добро иде работава, тоа ме радува. Влахович шпиц, Киза, Ди Марија и Занило позади. Погба и Локатели средина. Плус за Паредес се збори....

Овој состав теоретски има да го згази ланскиот состав, у џеб да ги стави, да не знаат што им се десило...

Последно уредено:
Pa di maria za sto e zemen sto mislis? Lev bek ke igra pod vodstvo na Alegri..

Pa di maria za sto e zemen sto mislis? Lev bek ke igra pod vodstvo na Alegri..
Univerzalen kje e i lev i desen bek. Nema nadez so globilon i prime Mesi i Cr7 da igraat za nas kje se branime pak, da si ebe mater shto ne prifati PSZ da ide, da vidat za kakov duduk stanuva zbor, kje ne machi uste edna godina u kurac da ide… Najdobro vo prikaskava e deka kje gi imame najofanzivnite desen i lev bek Kieza i Di Maria :)

Последно уредено:

Погба, Ди Марија, Берарди, Нејмар...или што би рекле колегите од Фан Клуб Интер ,,Ќе го купиме светот!!!" :icon_lol:

ок, знам дека е патка оваа вест за нејмар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom