- Член од
- 30 август 2021
- Мислења
- 1.243
- Поени од реакции
- 2.628
Гледам ја Бафрич дека коментираш без да имаш информации, за разлика од мене. Ти не си разговарал со Ливадарка за да ја прашаш која е причината зашто се зема со куче и само претпоставуваш. Јас да, одговорот е Владе.Не реков дека си го навредил (не е твој стил тоа) , туку со клизачи му влезе на лична основа, а ништо не знаеме (бар јас) за него. Дал е женет, разведен, ќерка, многу корпи од комшивките итн итн, освен дека и тој чува куче. Дел од постовите тие беа продуктивни, пример, зашто сингл девојките кои иако ги имаат сите услови и предиспозиции да се одлични сопруги/ мајки, не се, а и како на таквите да им се разгори желбата да се реализираат и на тоа поле.
Јас после твоите искуства и совети на темава, веќе имам некоја слика како треба со овој тип на женски (без кесиња од дома нема излегување).
Ептен му е непријатно, на плажа си го прчи.
А Владе цел живот ги гледа цицките шо ги Става Бијонс у таа тема таму и сака и он такви. Он е сега на обична плажа, на нудистичка не смее да иде оти ќе се обрука, ќе има ерекција у првите 5 секунди. Друга опција да ги види е да иде у стриптиз бар и потроши пари а трета опција е да стане јебозовен и да ги привлече. Ја се трудам да стане последново ама он пружа отпор оти мисли дека ништо не му фали. Најјако е шо на плажа шетаат многу ливадарки со кучињата у бикини и сега Владе ги гледа и пизди место да почне да слуша.