Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    758
Лелелј кое жалопојки има од западниве куртони :icon_lol: ајде ајде машал, keep it going. Па уште кога споредуваат Бугарија со Русија со однос на Украина и нас МАКЕДОНИЈА. Абе ојте бе скршите главата. Еј Рама поголем Македонец испаѓа од вас бе. Вие самите немате расчистено дали сме Северна или Македонија. Дно, куртони, гној.
Сте се напикале низ ЕУ па бесни глисти изигравате.

Немам поима кои се тие. Не сум енциклопедија за сите политички случувања во светот.

Што бидна со одговорот, фракингот штетен ли е или корисен?

Што бидна со одговорот, фракингот штетен ли е или корисен?
Корисен е.Исто и јагленот.Многу бил корисен за озонот,воздухот и климата воопшто.Штетен е само рускиот гас.

Штетен е само рускиот гас.
А за тоа е крив Путин. Да не беше он, рускиот гас немаше да биде толку штетен.

Исто, многу педерски од негова страна што го бутна Бајден од точак.

od pred tri meseca se priprema sARM misija vo Litvanija, svoevremeno mislev deka e ushte edno perenje pari. So toa shto Litvancite go izoliraa Kaliningrad se spojuvaat tochkite
Ke bidat nashite topovsko meso kako eftina potroshna sila
ne mi se dopagaat nastanive, a i site oficeri i shtabni lica namalija so WeAreNATO hashtagovi na fb
samo Bukake za Slavjanka

Уфф... со свој камен по глава!
Или барем така би било - алгоритмите на ботовиве да не беа отпорни на логика.

Те цитирам за @teneke да види пример за релативизирање, не му е јасно на човекот што е поимот - дај биди љубезен и објасни му.
Е па, то е то, исто ко тебе, ти си малце по софистициран или по начитан.

Е па, то е то, исто ко тебе, ти си малце по софистициран или по начитан.

тенеќе, те нема нешто да споделиш околу разбивањето на обрачите во Северодонецк и Золоте.

Штом има ваква помија, има и свињи што ќе ја јадат. Страшна работа станува светов.

od pred tri meseca se priprema sARM misija vo Litvanija, svoevremeno mislev deka e ushte edno perenje pari. So toa shto Litvancite go izoliraa Kaliningrad se spojuvaat tochkite
Ke bidat nashite topovsko meso kako eftina potroshna sila
ne mi se dopagaat nastanive, a i site oficeri i shtabni lica namalija so WeAreNATO hashtagovi na fb
samo Bukake za Slavjanka
Работите се комплицираат,место да се релаксираат.Се додава масло на огнот.По се изгледа сме се поблиску до отворен конфликт меѓу НАТО и Русија за жал.После тоа светов ќе биде непрепознатлив,за жал.

тенеќе, те нема нешто да споделиш околу разбивањето на обрачите во Северодонецк и Золоте.
Great success!!!
Како големите офанзиви кај Изјум и Керсон.

Работите се комплицираат,место да се релаксираат.Се додава масло на огнот.По се изгледа сме се поблиску до отворен конфликт меѓу НАТО и Русија за жал.После тоа светов ќе биде непрепознатлив,за жал.
So si mislevte, lulkata na demokratijara taka bez borba ke se slozi da go otstapi ili da go deli tronot na svetot :cautious: .

жално е што владата на нашата држава си продаде име, газ и било какво достоинство за да влезе со газ каде што се мерат пениси.
Го сменивме името за да објавиме војна на Русија. Одбравме змија да не апне за да не не боли кога магаре ќе ни го бапне, а после и репете не следи сакале или не

Еве, стигнаа ХИМАР-ите. тоа е отприлика најакото оружје што можат да им го испратат. Ајде да видиме, ќе има ли разлика некоја.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom